Hoppa till innehåll
Vad du blir en del av

Du blir en del av ett starkt och kompetent team där vi nu växer snabbt, vi växer även på maskinsidan och har lagt en order på en ny bäddfräs där vi kommer att tillverka våra allra största detaljer. Maskin FPT VERUS 250 med ett arbetsbord på 16 meter.

Andra förekommande maskiner i vår verksamhet är OKUMA MH-600, Soraluce FP-10000 samt CME FS-6. Dina primära arbetsuppgifter är att programmera och köra våra NC-styrda bäddfräsar där vi tillverkar detaljer till våra egenutvecklade kantvikmaskiner och gradsaxar. Vi jobbar även med ständiga förbättringar för att effektivisera våra flöden, TAK, maskin och ställtider. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd till 2-Skift, Nattskift kan förekomma vid behov.

Den du är idag
  • Du har ordningssinne och gillar att ha struktur i ditt sätt att arbeta.
  • Du har erfarenhet av skärande bearbetning
  • Du är en person med erfarenhet av programmering, främst i Heidenhain.
  • Du har goda kunskaper i ritningsläsning.
  • Du har goda mätkunskaper.
  • Du är noggrann och flexibel.
  • Du är inte rädd för att jobba och utmanas av att utveckla arbetsmetodiken i din vardag.
  • Du har lätt för att arbeta såväl enskilt som i grupp.
  • Du är en driven person med positiv inställning, med stort engagemang och en vilja att fortsätta utvecklas i ett spännande företag med snabb utveckling.
Ansökan
Om du känner att detta är du och söker ett varierande jobb på en trevlig och spännande arbetsplats, skicka då in en ansökan med CV och personligt brev till oss på jobs@cidanmachinery.com senast 30/6. Märk ditt mail med "CNC-Operatör" som ämne.
Vill du veta mer om tjänsten eller företaget kan du också ringa mig, Produktionschef Björn Lundberg 0702-616931.
Vi ser gärna kvinnliga sökande. Vi gör urval och intervjuer löpande, så vänta inte med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CIDAN Machinery är ett väletablerat företag inom maskintillverkning, försäljning och service till plåtbearbetningsindustrin. Få företag kan säga att de har varit verksamma i över 100 år, men det kan vi – i 115 år att vara exakta. Året var 1907 när Göteneds Mekaniska Verkstad grundades. Göteneds tillverkade industriell utrustning och affärsidén byggde på de kärnvärden som vi fortfarande ser idag – innovation, säkerhet, snabbhet, tillförlitlighet och flexibilitet Vår goda tillväxt och lönsamhet möjliggör stora satsningar. Vi marknadsför varumärkena GÖTENEDS, CIDAN, FORSTNER och THALMANN över hela världen med USA som största marknad. I Götene finns gruppens huvudkontor, produktutveckling och produktion av maskingradsaxar och kantvikmaskiner, därtill finns etableringar i USA, Österrike, Kina, Schweiz, Storbritannien och Danmark. Gruppen har ca 300 anställda. Se mer information på www.cidanmachinery.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare