Hoppa till innehåll
Arla Foods logotyp

Industrielektriker och Mekaniker

Till vårt mejeri i Götene söker vi nu Industrielektriker och Mekaniker till underhåll. I dessa befattningar arbetar man med planerat och akut underhåll samt problemlösning och förbättringsarbete.

Vad innebär befattningarna?
Industrielektriker och Mekaniker har som uppgift att utföra planerat underhåll, avhjälpande underhåll och delta i förbättrande underhåll för att finna och genomföra bra lösningar som gör att vi får en driftsäkrare anläggning. Man ska också aktivt delta i investeringsprojekt.

Underhåll på Arla i Götene består idag av två serviceavdelningar som servar varsitt produktionsavsnitt. Du utgår från ett utav dem, men kan vid behov supportera hela siten och rapportera till teamledare för underhåll.

Arbetstiden är just nu i huvudsak förlagd till dagtid men eftermiddagsveckor och schemalagd beredskapstjänstgöring på natt och helg ingår i schemat. Skiftgång kan komma att justeras efter varierande produktionsbeläggning. Eftersom schemalagd beredskapstjänstgöring ingår bör du bo inom ca 45min restid till Götene.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av service och underhåll eller utbildning inom drift- och underhållsteknik.Erfarenhet av underhåll inom livsmedelsindustrin är meriterande. Arbetsuppgifterna i huvudsak är att arbeta med förebyggande och förbättrande underhåll samt utföra felsökningar och reparationer.
Vi arbetar med LEAN och har stort fokus på att förbättra produktionsanläggningen och vårt sätt att arbeta. Här blir du som tekniker en viktig resurs. Du får även möjligheten att delta i projekt- och installationsarbeten.

I rollen har du även ansvar för att upprätta och uppdatera dokumentation i samband med olika åtgärder.Du har goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska. Som person är du ansvarstagande och ordningsam med förmåga att planera, och i samverkan med andra våga tänka nytt. Du har förmågan att skapa goda relationer både internt och externt och trivs både med att samarbeta med dina kollegor och arbeta självständigt. Du drivs av att ha kunderna (produktion och andra kringorganisationer) i fokus och viljan att hela tiden fortsätta utvecklas, finna nya lösningar, ha initiativförmåga och vara flexibel.

Att arbeta inom underhållsavdelningen kräver att du är serviceinriktad och kan kommunicera och förklara samt dela med dig av dina kunskaper till arbetskamraterna samt att handleda och utbilda produktionspersonalen så de själva kan hantera utrustningen på bästa sätt. Du kommer ibland även att ställas inför nya problem där din attityd, självständiga hållning, initiativförmåga och kreativitet är viktiga faktorer för att lyckas.

Vad erbjuder vi?
Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar "från bondgården till tallriken". Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansökan och kontakt
Är du den vi söker? Ansök redan idag! Sista ansökningsdag är 2023-04-30. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta:
  • Teamledare: Samuel Druid tel. 072-987 55 32 och/eller Roger Abelsson tel. 070-261 27 45
  • Facklig kontaktperson LIVS: Kjell Pedersén: tel. 070-261 27 40 och/eller Johan Fornegård tel. 070-544 52 94

We have a purpose for Good
At Arla, we strive to unlock the highest potential in each other while working together to create a sustainable future of dairy. We call it Stronger People Stronger Planet and it is deeply anchored in our organisation and founded on our commitment to respecting human rights, increasing access to healthy dairy nutrition, inspiring good food habits, and improving the environment for future generations. In order to succeed we need to hire people with a sustainable mindset. Could this be you?
Mer info
Kontaktperson
Samuel Druid
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (29 dagar kvar)

Fler från samma arbetsgivare