Lageradministratör

Lageradministratör

Tjänstebeskrivning

Till vår kund i Götene söker vi nu en lageradministratör.

Du kommer jobba med att planera och förebereda leveranser genom att göra följesedlar och godsflaggor. Du kommer även arbeta med att göra vissa transportbokningar och administrera allt kring utleveranser. Arbetet är förlagt 2-skift, men arbetstiderna kan komma att ändras vilket ställer krav på att du är flexibel med arbetstider.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god datorvana och administrativ förmåga. Du är noggrann och stresstålig. Då du kommer ha mycket kontakt med chaufförer från andra länder krävs det att du behärskar engelska i tal och skrift. Som lageradministratör jobbar du tätt med produktionsplaneringen internt och externt med kunders transportföretag, vilket ställer höga krav på att du har en god samarbetsförmåga. Som person är du flexibel och prestigelös. Du har hög arbetsmoral och är driven. Har du tidigare erfarenhet från liknande arbete är det meriterande. Truckkort A+B är också meriterande.

Start omgående.

Intervjuer hålls löpande, så vänta inte med din ansökan!
Ansökan sker via vår hemsida www.premier.se, ansökningar via mail undanbedes.

Krav

B-körkort
Svenska och engelska i tal och skrift
God datorvana
Mer info
Kontaktperson Sara Stenlund
Telefon 0727-007838
Område Götene
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vår affärsidé har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetarnas förväntningar. Vi har sedan länge tillbaka erbjudit våra kunder flexibla rekryteringslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Premier specialiserar sig på att hitta och rekrytera rätt person till rätt tjänst. För att lyckas behöver vi förstå ditt företags verksamhet, kultur och värderingar. När du som kandidat söker en tjänst via oss kan du förvänta dig att processen hanteras professionellt med hög sekretess. Vi baserar naturligtvis vårt urval på den kompetens vår kund efterfrågar men vi ser det som lika viktigt att mjuka värden såsom värderingar med mera matchar med kundens värdegrund.