Underhållsmekaniker

Underhållsmekaniker

Det här är vi
På underhållsavdelningen vid Paroc Hällekis blir du medlem i en organisation som drivs av att prestera sitt bästa i alla situationer. Vi är på en inspirerande kompetensresa i takt med utvecklingen av vårt arbetssätt TPM. På avdelningen sätter vi alltid kunden i fokus och driver ständigt förändringar och förbättringar för att nå bättre resultat.

Arbetsuppgifter
Som Underhållsmekaniker arbetar du med att säkra tillgängligheten på våra produktions-anläggningar och transportutrustningar genom förebyggande och avhjälpande underhåll. I arbetet ingår felsökning, byte av slitagedelar, mekaniska reparationer, ombyggnationer, tillståndskontroller och projektdrivna nyinstallationer. Arbetet är både självständigt och i grupp beroende på uppgiftens art. Det förekommer även ledning inom projekt och av entreprenörer. Det pågår mycket förbättringsarbete inom alla områden i fabriken så en driven och engagerad person har stora möjligheter att vara med och påverka fabrikens utveckling och framtid. Befattningen går under kollektivavtalet IF/Metall. Arbetstiderna är förnärvarande dagtid men skiftgång kan förekomma hela eller delar av år.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har yrkesteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande samt erfarenhet av underhållstekniskt arbete inom mekaniska reparationer, plåt och svets. Kunskaper inom skärande bearbetning är meriterande så även El-tekniska kunskaper. Du har en god datorvana och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du är positiv, ansvarsfull och självgående samt har en god känsla för ordning och reda. För att trivas i rollen bör du se problemlösning som en positiv utmaning och brinner för teknik. Du är drivande, flexibel och har lätt för att samarbeta med de olika funktionerna i fabriken.

Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, du är därför välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7e april.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Dan-Olof Johansson, UH-chef tfn 0510-899 24
Stefan Bly, Teamledare tfn 0510-899 51
Mer info
Kontaktperson Dan-Olof Johansson
Telefon 0510-899 24
Område Götene
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.paroc.se
Sista ansökningsdag 7 apr (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Paroc är en av Europas ledande tillverkare av energieffektiva isoleringslösning för nya och renoverade byggnader, marin och offshore, akustik och andra industriapplikationer. Under vår 80-åriga historia har vi byggt upp ett rykte för innovation, produktprestanda, teknisk expertis och hållbarhet. Vår målsättning är att fortsätta vara en innovativ och pålitlig samarbetspartner för våra kunder i en hållbart byggd miljö. Vi sysselsätter närmare 1840 personer vid våra produktionsanläggningar i Finland, Sverige, Litauen och Polen och Ryssland och vid våra säljkontor. 2017 uppgick vår nettoomsättning till 411 miljoner euro. Paroc är en del av Owens Corning.