Driftschef Produktion Byggisolering Paroc Hällekis

Driftschef Produktion Byggisolering Paroc Hällekis

Vill du ha möjligheten att övergripande leda ett framgångsrikt lag på förnärvarande nära 100 personer och styra fabrikens produktion? Har du tidigare erfarenhet av en liknande roll på en arbetsplats med hög säkerhetskultur? Då kan du vara rätt person för denna viktiga position på Parocs största tillverkningsenhet i Skandinavien.

Om rollen
Som Driftschef har du ett övergripande ansvar för verksamheten inom produktion och säkerställer att tillverkning sker i enlighet med gällande regler och rutiner samt på ett säkerhets-, ekonomiskt- och miljömässigt effektivt sätt. Du arbetar kontinuerligt med att öka effektiviteten och lönsamheten i produktionen. Med rollen följer personalansvar enligt företagets rutiner för underställd personal och ansvar för att dessa introduceras och utbildas. Du arbetar aktivt för att kontinuerligt utveckla personal så att såväl nuvarande som kommande kompetensbehov möts upp. I samverkan med Fabrikschef upprättar du budget och mål för produktion och ansvarar för produktionens resultat. Driftschefen är direkt underställd Fabrikschef och ingår i fabrikens ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Du har en eftergymnasial utbildning, teknisk kompetens och kunskaper inom ekonomi. Det är ett krav att du har en gedigen erfarenhet inom industri och att du under ett flertal år arbetat i en ledande roll. En teknisk förståelse är nödvändig och har du dessutom erfarenhet från processindustri är detta en fördel. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift samt är välbekant med Office-paketet.

Vem är du?
Som person är du ansvarstagande med ett brinnande intresse och driv för att tillsammans med dina medarbetare skapa resultat i din verksamhet. Du är van vid att agera beslutsamt och med handlingskraft i din arbetsroll. Verksamheten bedrivs förnärvarande med kontinuerlig drift och du trivs med att vara tillgänglig och involverad. Som ledare pekar du tryggt och tydligt ut vägen för dina medarbetare och är duktig på att lyssna, coacha och delegera. För att passa för rollen bör du ha en väl utvecklad analytisk och logisk förmåga samt vara samvetsgrann. Det är även viktigt att du kan arbeta strukturerat och samtidigt kunna vara flexibel och bekväm i en miljö med utveckling och förändring.

Anställning och ansökan
Denna tjänst är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt efter semesterperioden. I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark. Ansök snarast möjligt genom att följa länken nedan. Urval sker löpande. Frågor angående tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Elin Frössling på tel. 073-684 73 68 eller via e-post till elin.frossling@badenochandclark.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Badenoch & Clark använder personlighets- och kapacitetstest som urvalsverktyg för rättvis och fördomsfri rekrytering.

Paroc AB är en av Europas ledande tillverkare av energieffektiva isoleringslösningar för nya och renoverade byggnader, marin och offshore, akustik och andra industriapplikationer. Under vår 80-åriga historia har vi byggt upp ett rykte för innovation, produktprestanda, teknisk expertis och hållbarhet. Vår målsättning är att fortsätta vara en innovativ och pålitlig samarbetspartner för våra kunder i en hållbart byggd miljö. Vi sysselsätter närmare 1840 personer vid våra produktionsanläggningar i Finland, Sverige, Litauen och Polen och Ryssland och vid våra säljkontor. 2017 uppgick vår nettoomsättning till 411 miljoner euro. Paroc är en del av Owens Corning.
Mer info
Kontaktperson Elin Frössling
Telefon 0736-847368
Område Götene
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (9 dagar kvar)