Avdelningschef Underhåll Mek. till Paroc Byggisolering Hällekis

Avdelningschef Underhåll Mek. till Paroc Byggisolering Hällekis

Är du rätt person för en stark nyckelposition i vår underhållsverksamhet där du får stor möjlighet till påverkan? Har du erfarenhet av en ledande befattning inom industrin så väl som en hög teknisk kompetens? Nu har du chansen att arbeta på Parocs största enhet i Skandinavien, där både arbetsplats och roll har goda framtidsutsikter.

Om rollen
Ditt uppdrag är att leda underhållsavdelningens mekaniska team inom Byggisolering och ansvara för anläggningens totala tekniska standard och driftsäkerhet. Du säkerställer att gällande regler och rutiner följs på ett säkerhets-, ekonomiskt- och miljömässigt effektivt sätt. Du samordnar, engagerar och stödjer avdelningen i det dagliga arbetet. Med personalansvar över ett 15-tal medarbetare medföljer ett flertal uppgifter gällande ex. lön, frånvaro, rehabilitering och personalplanering. Som Avdelningschef är du mycket aktiv inom förbättringsarbetet som ingår i Parocs produktionssystem. Du är direkt underställd Underhållschef, ingår i underhållsavdelningens ledningsteam och medverkar i årlig målsättning avseende avdelningen.

Kvalifikationer
En teknisk utbildning är lämplig för tjänsten, men oavsett utbildningsbakgrund är tidigare arbetserfarenhet ett krav för denna roll. Du har haft en teknisk roll inom industrin och har även arbetat i en ledande befattning där du haft personalansvar. Det är meriterande om du har erfarenhet av tyngre processindustri. Har du dessutom kunskaper inom svets, svarv, fräs och lagermontering är detta positivt. Goda kunskaper i Office-paketet och en ekonomisk medvetenhet och förståelse är också viktigt. Vidare krävs goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vem är du?
För att passa in i rollen bör du vara strukturerad och lösningsfokuserad samt ha en god analytisk förmåga. Det är även viktigt att du är flexibel och förändringsbenägen. Som ledare är du positiv och coachande samt har förmågan att kommunicera tydligt och entusiasmera dina medarbetare. Du motiveras av att ta ansvar och att vara tillgänglig, en hög arbetsmoral är naturligt för dig.

Anställning och ansökan
Denna tjänst är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt efter semesterperioden. I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark. Ansök snarast möjligt genom att följa länken nedan. Urval sker löpande. Frågor angående tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Elin Frössling på tel. 073-684 73 68 eller via e-post till elin.frossling@badenochandclark.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Badenoch & Clark använder personlighets- och kapacitetstest som urvalsverktyg för rättvis och fördomsfri rekrytering.

Paroc AB är en av Europas ledande tillverkare av energieffektiva isoleringslösningar för nya och renoverade byggnader, marin och offshore, akustik och andra industriapplikationer. Under vår 80-åriga historia har vi byggt upp ett rykte för innovation, produktprestanda, teknisk expertis och hållbarhet. Vår målsättning är att fortsätta vara en innovativ och pålitlig samarbetspartner för våra kunder i en hållbart byggd miljö. Vi sysselsätter närmare 1840 personer vid våra produktionsanläggningar i Finland, Sverige, Litauen och Polen och Ryssland och vid våra säljkontor. 2017 uppgick vår nettoomsättning till 411 miljoner euro. Paroc är en del av Owens Corning.
Mer info
Kontaktperson Elin Frössling
Telefon 0736-847368
Område Götene
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)