Strategisk inköpare

Strategisk inköpare

Vill du vara del av ett globalt, expansivt och innovativt företag inom maskintillverkning? CIDAN Machinery fortsätter expandera och söker nu en strategisk inköpare. Låter det som ett jobb för dig? Skicka då in din ansökan redan idag!

Din vardag

Som strategisk inköpare kommer du att ansvara för hela inköpsprocessen och för att skapa en fungerande struktur kring inköp av en rad olika komponenter och material till de maskiner som tillverkas i Götene. Du kommer att jobba en hel del i projekt tillsammans med både produktutveckling och produktion där du ansvarar för att ta fram kostnadseffektiva förslag av material. Du jobbar nära och ansvarar för leverantörsrelationerna i både Sverige och i Europa. Som strategisk inköpare kommer du arbeta med att ta fram marknadsprognoser som presenteras till både leverantörer och ledningsgrupp. Din närmaste chef finns också på plats nära produktutvecklingen i Götene och har rollen som Strategic Buyer.

Vem är du?

Vi letar efter en driven individ som matchar Cidans värderingar: We are hardworking, professional, responsible, passionate, straight forward and we make things happen. Du trivs med att jobba internationellt lika mycket som du passar in i organisationen lokalt i Götene. Inköpsfunktionen är under uppbyggnad så det är viktigt att du är en dynamisk person som gillar att skapa processer samt kan bidra med både kunskap och energi.

Vi vill att du:
  • Har relevant universitet/högskole-utbildning eller motsvarande kunskap
  • Har erfarenhet av inköp, ERP och process-styrning
  • Har en teknisk förståelse och kan läsa en teknisk ritning
  • Har körkort och är obehindrad i det svenska och engelska språket
Det är meriterande om du har erfarenhet av tillverkande industri samt att du talar ytterligare ett europeiskt språk.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med NEXER Recruit. Vill du veta mer, kontakta då rekryteringskonsult Linda Samuelsson på linda.samuelsson@nexergroup.com eller på 070-216 37 52. Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.com/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om bolaget

CIDAN Machinery är sedan 1907 ett väletablerat företag inom maskintillverkning, försäljning och service till plåtbearbetningsindustrin. Idag är vi en ledande tillverkellerare av plåtbearbetningsmaskiner och vår goda tillväxt och lönsamhet möjliggör stora satsningar. Vi marknadsför varumärkena GÖTENEDS, CIDAN, FORSTNER och nuIT över hela världen med USA som största marknad. I Götene finns gruppens huvudkontor, produktutveckling och produktion av maskingradsaxar och kantvikmaskiner, därtill finns etableringar i USA, Österrike, Kina och Danmark. Gruppen har cirka 220 anställda och omsätter cirka 520 Mkr. Se mer information på www.cidanmachinery.se
Mer info
Område Götene
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Nexer Recruit
Hemsida http://sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 3 juni 2021 (17 dagar kvar)