Semper i Götene söker engagerade operatörer

Semper i Götene söker engagerade operatörer

Nu letar vi efter tekniskt intresserade operatörer för anställning hos Semper i Götene. Är du positiv, utåtriktad och gillar att ta dig an tekniska utmaningar? Då kan det vara dig vi söker! Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Semper och Manpower. Du kommer att bli anställd direkt hos Semper.

Vad innebär rollen?
Du kommer arbeta för ett expansivt, innovativt och framgångsrikt företag i livsmedelsbranschen. Du arbetar med ansvarstagande och drivna kollegor som hjälper dig att komma in i arbetet på bästa sätt.

Du kommer till exempel att:
  • arbeta med produktion, övervakning och operatörsunderhåll
  • fastställa och efterleva produktsäkerhet, spårbarhet, hygienrutiner, kvalitetsnormer och produktionsinstruktioner
  • arbeta med ständiga förbättringar samt delta i enhetens kompetensutveckling, vilket innebär kunskaps- och erfarenhetsutveckling
Vem är du?
För att lyckas i rollen som operatör är det viktigt att du är mål- och kvalitetsmedveten. Du gillar också när du ställs inför tekniska utmaningar som behöver lösas. Vi söker dig som:
  • har utbildning/arbetslivserfarenhet inom maskinteknik, automation, livsmedelsteknik eller elteknik
  • har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Därutöver är det meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsbranschen, har kunskaper i SAP samt har truckkort.

Vad kan Semper erbjuda dig?
Att arbeta på Semper innebär att du är en del av en etablerad organisation med nordiskt fokus och där samarbetet med systerföretagen i det multinationella Hero är en allt större del av vår vardag. Våran personalfilosofi är att förena professionalitet med arbetsglädje. Det gör vi genom att skapa delaktiga, kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter ett tydligt och kommunikativt ledarskap och en organisation som tar hänsyn till dig som individ. En av de största målgrupperna för Semper AB är barnfamiljerna. Därför vill vi vara ett föredöme då det gäller möjligheterna för småbarnsföräldrar att kombinera arbete och karriär med föräldraskap. Ett föräldravänligt Semper visar att vi lever som vi lär. Om du vill du arbeta i ett företag präglat av omtanke och ansvarstagande som uppmuntrar till initiativ och handlingskraft - så kommer du att trivas hos oss!

Om Semper
Semper är den ledande aktören i Norden inom kategorierna barnmat och glutenfritt. Vi omsätter ungefär 1,5 miljard SEK och är omkring 200 anställda i Norden. Exporten utgör cirka 25 procent av vår omsättning.

Vårt huvudkontor ligger i Sundbyberg och våra nordiska kontor finns i Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. I vår produktionsanläggning i Götene tillverkar vi gröt, välling, modersmjölksersättning samt glutenfria mixer. Dessutom har vi ett bageri i Falun där vi bakar allt glutenfritt knäckebröd.

Sedan 2006 ägs Semper av den internationella livsmedelskoncernen Hero. Hero grundades 1886 och är idag privatägt med huvudkontor i Lenzburg i Schweiz. Hero Group omsätter 1,3 miljarder CHF och totalt är vi 4 300 anställda i 16 länder.

Läs mer på www.semper.se

Sök tjänsten idag!
I den här rekryteringen samarbetar Semper med Manpower. Vid frågor är du välkommen att kontakta aCaroline Johansson på caroline.johansson@manpower.se

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Götene
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 nov 2019 (14 dagar kvar)