Site Manager till Logent i Götene

Site Manager till Logent i Götene

Om tjänsten

Är du en framgångsrik och resultatinriktad ledare inom lager- och produktion och söker en ny spännande utmaning? Brinner du för effektiv logistik och skulle vilja vara med och bygga upp en operativ lagerverksamhet i toppklass? Vi söker en erfaren och driven Site Manager som vill göra skillnad!

Till Logent Lager rekryterar vi nu en resultatinriktad site manager som kommer att ansvara för Logents verksamhet och uppbyggnad av nytt Logistikcenter/lager i Götene för Semper. Du kommer att få en spännande roll där du är med i hela uppbyggnadsfasen och leder arbetet framåt. Du har fullt resultat-personal- och budgetansvar. Till din hjälp för att lyckas kommer du att ha ett team på cirka 30 - 40 personer bestående av två arbetsledare, en administratör och lagermedarbetare.

I ditt arbete som Site Manager hos Logent kommer du att ha ett nära samarbete med vår uppdragsgivare Semper och får en nyckelroll där du driver både den strategiska och operativa utvecklingen av siten och säkerställer lönsamhet, effektivitet och kvalitet i takt med att verksamheten växer. Du är en del av ledningsgruppen för Logent Warehousing och rapporterar till Logent COO. Tjänsten är placerad i Götene och är en tillsvidareanställning på heltid.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att leda personal och utveckla och styra verksamhet mot goda resultat inom operativ lagerlogistik eller produktion. Du har erfarenhet av budget och ekonomi samt god kunskap om logistikflöden, systemuppbyggnad, nyckeltal och de parametrar som krävs för en effektiv lagerverksamhet.

Vi tror att du är analytisk och utvecklingsinriktad, en tydlig och involverande ledare som gillar att vara operativ och nära verksamheten. Du har vana att leda både kollektivanställda och tjänstemän och du trivs i organisationer som präglas av entreprenöriell anda. I ditt arbete är du strukturerad och driven samtidigt som du är affärsorienterad och har fokus på kundnytta. Som person är du relationsskapande med ett coachande förhållningssätt och god förmåga att ge feedback och framföra budskap på ett enkelt och övertygande sätt.

Intresserad av tjänsten?

Vi behöver din ansökan med CV samt personligt brev där du beskriver varför just du är rätt person för tjänsten som Site Manager hos Logent. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Logents rekryteringschef Marie-Louise Bååth, tel. 070-722 77 59 eller marie-louise.baath@logent.se

Välkommen med din ansökan!

Logent är ett Logistik- och Bemanningsföretag med verksamhet i Norge och Sverige och sysselsätter totalt 3000 personer. Logent Lager är ett affärsområde som erbjuder drift och utveckling av logistik inom lager och distribution genom outsourcing eller insourcing. Vi erbjuder kompletta lagerlösningar med mervärdestjänster som ger våra kunder kostnadsfördelar vid drift av hela eller delar av logistiken. Läs mer på www.logent.se
Mer info
Område Götene
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se