Vi söker skickliga och erfarna truckförare!

Vi söker skickliga och erfarna truckförare!

Är du en levande legend på truckkörning? Kan du köra en truck med förbundna ögon? Wow! Det kan inte vi på kontoret Lernia, därför söker vi just dig! Vi efterfrågar alltså erfarna truckförare till en ren truckförartjänst på utlastning. Detta arbete kräver erfarenhet av truckkörning, främst motvikt och skjutstativ. Det råder ett högt arbetstempo där du behöver uthållighet och viljan att utmanas!

Detta är ett uppdrag som startar i början av sommaren med goda chanser till förlängning och en fast anställning.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av truckkörning i lager- och utomhusmiljö. I rollen som truckförare på arbetar du dels i lagret men också till stor del med att lasta och lossa gods. Godset som hanteras varierar vilket innebär att man behöver kunna använda olika sorters truckar, både skjutstativ- & motviktsstruck - el-och dieseldrivna. I arbetet ingår att även hantera order i datasystem samt rapportera leveranser i dator.

Formell kompetens
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Truckkort A1-A4 och B1-B3
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Din bakgrund

Vi söker dig som är erfaren truckförare och van vid att lasta och lossa lastbilar. Du trivs i en händelserik miljö där kundkontakt är en del arbetet och du behärskar att använda dator som arbetsverktyg för såväl orderhantering och rapportering i olika datasystem. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Personliga egenskaper

Som person är du en härlig och hjälpsam arbetskollega som tycker om att utmanas och tillsammans klara av ett högt arbetstempo. Du trivs i rollen som truckförare och vill uppnå resultat. Du är målmedveten och motiveras av ett arbete där prestation är viktigt. Vi ser att du är samarbetsvillig och trivs i team med andra men även att du har ett ansvarstagande över dina egna arbetsuppgifter. Du har god kommunikationsförmåga och är inte rädd att ta för dig!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Skaraborg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Mer information/kontaktperson

Lina Dahlén 072-2546271
Sandra Kjellberg 072-2549275
Mer info
Område Götene
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.