Operatör med truckkort sökes för kommande uppdrag

Operatör med truckkort sökes för kommande uppdrag

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att innebära hantering av olika typer maskiner och truckkörning. Som anställd får du en upplärning av dina arbetsuppgifter för att sedan snabbt och smidigt komma in i dina nya arbetsrutiner. Det finns alltid chans för utveckling på arbetsplatsen för de som visar intresse, engagemang och intiativtagande.

Du ska tillsammans med dina arbetskamrater utveckla arbetsplatsen och arbetssättet gällande förbättringsarbete och arbeta målstyrt mot företagets och avdelningens uppsatta mål. I rollen som operatör kommer du även att arbeta med andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom industrin.

Formell kompetens
B-körkort och tillgång till bil
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Erfarenhet av tidigare industriarbeten
Truckkort A + B

Personliga egenskaper
Din personlighet är viktig hos oss. Vi ser att du som person är arbetsvillig, intiativtagande och samarbetsvillig. Du innehar en positiv inställning till både arbete och kollegor. Att vara anställd på Lernia innebär att du är plikttrogen, noggrann, flexibel och är en härlig hjälpsam kollega. För oss är det viktigt att du trivs och har kul på jobbet!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid/Skaraborg

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse. Vi jobbar kontinuerligt med urval så skicka in din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Mer information
Sandra Kjellberg 0722-54 92 75
Linda Eriksson 0722-54 00 16
Mer info
Område Götene
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du vår nya engagerade operatör med truckkort i ärmen? Kanske just du borde ingå i vårt härliga team!
Du som medarbetare är anställd på Lernia och jobbar ute hos kund. Vi på Lernia inriktar oss på långsiktighet där du erbjuds ett företag för att stanna på. Vi erbjuder spännande uppdrag med utmanande arbetsuppgifter i en givande och ambitiös arbetsmijö. Du erbjuds ett seriöst arbete med likasinnande personer där en balans mellan fritid och arbete är viktigt. Är du mellan jobb eller sugen på att testa nytt är detta något för dig!