Kinnekulle Energi söker chef till projektavdelning

Kinnekulle Energi söker chef till projektavdelning

Kinnekulle Energi lever efter moderbolagets Götene Elförenings affärsidé som utgör grunden för hela företaget: Götene Elförening ska tillhandahålla medlemsägd infrastruktur i form av elnät och fibernät av högsta kvalitet samt erbjuda attraktiva elprodukter och energismarta tjänster med bästa service!

Götene Elförening är en ekonomisk förening som bildades 1932 och ägs av 3100 medlemmar. I grunden är föreningen ett elnätsföretag som bygger, äger underhåller och sköter servicen på elnätet.

Genom god lokalkännedom och närhet erbjuder Kinnekulle Energi el från förnyelsebara källor till konkurrenskraftiga priser.

Arbetsuppgifter

Som chef inom projektavdelningen på Kinnekulle Energi ansvar du för avdelningens verksamhet vad gäller projekt och personal där du leder och fördelar arbetet. Genom att planera, projektleda och bereda investerings- och underhållsprojekt styr du avdelningen och bidrar till en positiv affärsutveckling för bolaget. I rollen har du daglig kontakt med beställare, entreprenörer och medarbetare och genomför projektuppföljning. Vidare förser du personalen med rätt förutsättningar att uppfylla uppsatta mål och verkar på ett utvecklingsbenäget sätt för att bibehålla goda kundrelationer, förbättra processer och arbetsflöden på avdelningen samt i samarbetet med andra avdelningar.

Din profil

Vi tror att du som söker har en eftergymnasial utbildning motsvarande elkraftsingenjör och flera års erfarenhet av elnät, gärna i en arbetsledande befattning. Du har dokumenterade kunskaper från jobb med liknande arbetsuppgifter och innehar den utbildning som krävs för att arbeta med/i elnät upp till 40kV.

Som person är du relationsbyggande, förbättringsbenägen och drivande med ett tydligt målfokus. Du är ordningsam och analytisk samt trivs med att ta mycket ansvar i en verksamhet. Vidare representerar du ett sympatiskt, stabilt ledarskap där du arbetar coachande och målinriktat mot din personal. Du delar organisationens värderingar som står för tillgänglighet, service och utveckling.

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Staffan Arkelöv på 073-660 75 34.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Götene
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 feb 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se