Teamledare Chark

Teamledare Chark

Dafgårds är inne i en mycket stark tillväxtfas och gjorde under 2018 ännu ett rekordår. Det görs flera investeringar i nya produktionslinjer för att vi ska kunna fortsätta växa i framtiden. Köket i Källby står aldrig stilla och med företagets framgång kommer också behovet av fler duktiga medarbetare.


Vi söker nu en engagerad och driven Teamledare som vill vara med och planera och utföra det dagliga arbetet inom vår charkavdelning.
Arbetsuppgifter

Rollen som Teamledare innebär att du arbetar hela tiden nära produktionen med att leda och fördela det dagliga arbetet inom ditt arbetsområde. En stor del av arbetet består i att du ansvarar dels för teamets resultat och dels för att utveckla samarbetsanda och helhetssyn hos teamet och tillsammans med andra team. Ett utvecklande och stimulerande arbete med att leda och coacha teamet. Du ansvarar även för personalen och bemanningen inom din enhet samt produkten, vilket innefattar produktion av rätt produkt till rätt kvalitet i rätt mängd och i rätt tid. Du rapporterar till Funktionschef Chark och placeringsort är Källby.


Kvalifikationer & Egenskaper

För att trivas i rollen som Teamledare ser vi gärna att du har erfarenhet av tillverkningsprocessen, gärna inom livsmedel/chark. Du har arbetat som ledare inom tillverkande industri och har god förståelse för hur du ska leda, engagera och få med dig personalen på avdelning. Att arbeta nära produktionen och mycket hands-on är något som stimulerar dig. Du ska ha mod att kunna fatta beslut samt vara rak och tydlig i din kommunikation samtidigt som du är lyhörd för verksamhetens krav. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga, personlig mognad och kan hantera förändringar.


Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast till ansokan@dafgard.se. Vi rekryterar löpande, sista ansökningsdatum är 31 mars 2019. Märk ansökan med "TL Chark". Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid eventuella frågor kontakta gärna


Eva Nyberg, Personalchef, eva.nyberg@dafgard.se. För ytterligare information kontakta Mihaly Cseke, Funktionschef Chark på email:mihaly.cseke@dafgard.se.


Vi behandlar alltid dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Genom att skicka in ansökan godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Dafgårds gällande integritetspolicy. http://www.dafgards.se/om-oss/dataskyddsforordningen/
Mer info
Email Mejla Gunnar Dafgård AB
Område Götene
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dafgard.se
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gunnar Dafgård AB är ett svenskt familjeägt företag med drygt 1100 anställda och en omsättning på 2,8 miljarder SEK. Företaget grundades 1937 i Källby, Västergötland och där finns fortfarande huvudkontor och all produktion. Under tre varumärken; Dafgårds, Billys och Gorbys, säljs frysta och kylda livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurang och storkök samt export.