KYLTEKNIKER

KYLTEKNIKER

Vid produktionsanläggningen på Dafgårds finns ett antal kylcentraler som förser kyl och frysanläggningar för produktion och lagerhållning med kyla. Vi sköter om och underhåller våra kylsystem med egen personal och deltar även vid utbyggnad när företaget expanderar. Till dessa områden söker vi nu en Kyltekniker med placeringsort Källby.

Arbetsuppgifter
  • Du kommer att sköta det dagliga underhållet enligt tillverkarens rekommendationer
  • Byta och tappa olja, sköta kyltornsvatten och smörja elmotorer
  • Hålla frysbatterier fria från is
  • Kontrollera fläktar för vibrationer mm
  • Göra installationer i samband med om- och tillbyggnader
  • Delta i avdelningens jourverksamhet
  • Arbeta med energibesparande åtgärder
Kvalifikationer & Egenskaper
Vi ser gärna att du har processtekniskt kunnande och även har erfarenhet av installationsarbeten samt några års erfarenhet som Kyltekniker. Dina personliga egenskaper kännetecknas av ett starkt personligt driv och engagemang samt att du är stresstålig. Arbete bedrivs både självständigt och i grupp, det är därför viktigt att du har god samarbetsförmåga och trivs att arbeta i grupp samt klarar av att jobba med frihet under ansvar. Viss datavana krävs.

Ansökan
Välkommen med din ansökan och meritförteckning till ansokan@dafgard.se. Vi rekryterar löpande, sista ansökningsdatum är 31 januari 2020. Märk ansökan med "Kyltekniker". Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Frågor om tjänsten besvaras av Johan Stern på email johan.stern@dafgard.se
Vi behandlar alltid dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Dafgårds gällande integritetspolicy. http://www.dafgards.se/om-oss/dataskyddsforordningen/
Mer info
Område Götene
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dafgards.se/jobba_hos_oss/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gunnar Dafgård AB är ett svenskt familjeägt företag med drygt 1200 anställda och en omsättning på 3 miljarder SEK. Företaget grundades 1937 i Källby, Västergötland och där finns fortfarande huvudkontor och all produktion. Under tre varumärken; Dafgårds, Billys och Gorbys, säljs frysta och kylda livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurang och storkök samt export.