INSTALLATIONSELEKTRIKER

INSTALLATIONSELEKTRIKER

Dafgårds är inne i en mycket stark tillväxtfas och gjorde under 2018 ännu ett rekordår. Köket i Källby står aldrig stilla och med företagets framgång kommer också behovet av fler duktiga medarbetare. Vi utökar nu vårt team av Installationselektriker och söker dig som vill du vara med på vår utvecklande och spännande resa.

Vi söker utbildade installationselektriker med flerårig erfarenhet inom yrket.

Arbetsuppgifter
I rollen som Installationselektriker kommer du att arbeta med bl. a följande områden:
  • Projektering
  • Installation
  • Tillsyn
  • Skötsel
  • Felavhjälpning i vår elanläggning.
Kvalifikationer & Egenskaper
Din grundkompetens är Elteknisk utbildning på gymnasienivå. Flerårig dokumenterad erfarenhet som elinstallatör är ett krav. Kunskap i dataprogram såsom Autocad, Elprocad, Elvis och Eplan är meriterande.
Vi fäster stor vikt vid din förmåga att samverka, kommunicera och ge service åt våra produktionsgrupper, kollegor och externa resurser.
Dina personliga egenskaper kännetecknas av ett starkt personligt driv och engagemang.
Arbete bedrivs både självständigt och i grupp, det är därför viktigt att du har god samarbetsförmåga och trivs att arbeta i grupp samt klarar av att jobba med frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig en anställning i ett team där du kommer att ges goda möjligheter till personlig utveckling och möjlighet att påverka. Vi strävar efter att ha god sammanhållning i gruppen och ha medarbetare som känner yrkesstolthet. Att trivas på jobbet är viktigt för oss.

Ansökan
Välkommen med din ansökan och meritförteckning till ansokan@dafgard.se. Vi rekryterar löpande, sista ansökningsdatum är 31 januari 2020. Märk ansökan med "Installationselektriker". Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Frågor om tjänsten besvaras av Fredrik Karlsson, 0510-84706 eller Eddy Andersson, 0510-82153
Mer info
Kontaktperson Fredrik Karlsson
Telefon 0510-84706
Område Götene
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dafgards.se/jobba_hos_oss/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gunnar Dafgård AB är ett svenskt familjeägt företag med drygt 1200 anställda och en omsättning på 3 miljarder SEK. Företaget grundades 1937 i Källby, Västergötland och där finns fortfarande huvudkontor och all produktion. Under tre varumärken; Dafgårds, Billys och Gorbys, säljs frysta och kylda livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurang och storkök samt export.