FJÄRRBILSCHAUFFÖR

FJÄRRBILSCHAUFFÖR

FJÄRRBILSCHAUFFÖR
Vi söker nu en fjärrbilschaufför med CE-behörighet och placeringsort Källby.

Arbetsuppgifter
Som chaufför kommer din främsta arbetsuppgift vara att leverera varor till distributionscentraler, direkt till större grossister och hämta hem insatsvaror. Hög service är i fokus då kunderna väntar på deras viktigaste varor inför dagen.

Kvalifikationer & Egenskaper
Vi söker dig som trivs att jobba både självständigt och i grupp. Du är en problemlösare med hög stresstålighet som trivs att jobba i föränderliga miljöer. Som person är du positiv, utåtriktad och är duktig på att skapa goda relationer och kontaktytor både internt och externt. Det är också viktigt att du är flexibel kring arbetstider då dessa kan variera.

Vi lägger stor vikt vid att du arbetar med kunden i fokus utifrån vårt produktsäkerhetssystem. I det dagliga arbetet kommer du ha kontakt med övriga kollegor och personal vilket ställer krav på din samarbetsförmåga samt din förmåga att ge god service. Det är också viktigt att du tar ett stort ansvar för våra fordon och att du uppskattar att arbeta fysiskt.

Om du har erfarenhet från tempererade transporter är det meriterande.

Övriga kvalifikationer vi eftersöker för tjänsten som Fjärrbilschaufför:
  • Giltigt CE-körkort
  • Truckkort
  • YKB
  • Förarkort
Välkommen med din ansökan och meritförteckning till ansokan@dafgard.se. Vi rekryterar löpande, sista ansökningsdatum är 14 februari 2020. Märk ansökan med "Fjärrbilschaufför". Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid eventuella frågor sänd gärna ett e-mail till transportchef Lena Jansson, lena.jansson@dafgard.se

Gunnar Dafgård AB är ett svenskt familjeägt företag med drygt 1250 anställda och en omsättning på 3 miljarder SEK. Företaget grundades 1937 i Källby, Västergötland och där finns fortfarande huvudkontor och all produktion. Under tre varumärken; Dafgårds, Billys och Gorbys, säljs frysta och kylda livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurang och storkök samt export.
Mer info
Kontaktperson Lena Jansson
Email Mejla Lena Jansson
Område Götene
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Distribution, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dafgards.se/jobba_hos_oss/
Sista ansökningsdag 30 mars 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gunnar DafgårdAB är ett svenskt familjeägt företag med drygt 1250 anställda och en omsättning på 3 miljarder SEK. Företaget grundades 1937 i Källby, Västergötland och där finns fortfarande huvudkontor och all produktion. Under tre varumärken; Dafgårds, Billys och Gorbys, säljs frysta och kylda livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurang och storkök samt export.