Götenehus AB söker konstruktionsritare

Götenehus AB söker konstruktionsritare

Är du erfaren konstruktionsritare eller har examen från byggteknisk utbildning? Nu söker Götenehus AB konstruktionsritare till sitt huvudkontor med placering i Götene. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet, där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos kund. Där kommer du att få möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden, bredda ditt kontaktnät och stärka din yrkeskompetens. Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete hos en kund med starkt varumärke och framtidstro.

Om tjänsten
Arbetsuppgifter inom tjänsten består av att ta fram ritningsunderlag för montering och tillverkning av våra hus som levereras som planelement eller som volymhus. Dessa underlag tas fram baserat på kundens önskemål samt med hjälp av bland annat statiska beräkningar, bygglovshandlingar och installationsritningar. I tjänsten ansvarar du för:
 • Monteringsritningar
 • Detaljritningar
 • Tillverkningsritningar
 • Samordning med installationer
 • Mängdberäkningar
Om dig
Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning eller erfarenhet som kan värderas likvärdigt. Som person är du noggrann och har ett ödmjukt förhållningssätt då arbetet kräver mycket kontakt såväl internt som externt. Vi ser även att du är engagerad, driven och ansvarstagande. Götenehus jobbar ständigt med att utveckla sin verksamhet och uppskattar om du är nytänkande och tar egna initiativ. Erfarenhet av att arbeta med nyproduktion av småhus/volymhus är meriterande.

KRAV
 • En byggteknisk utbildning eller erfarenhet som kan värderas likvärdigt
 • Kunskap i AutoCAD
 • Körkort B och tillgång till bil
Om anställningen
 • Placeringsort: Götene
 • Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Anställningsform: Visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare Lina Melltoft, lina.melltoft@lernia.se.
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Götene
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Götenehus historia sträcker sig nära 90 år tillbaka i tiden och de har under åren utvecklats till en av Sveriges ledande hustillverkare. Götenehus har alltid byggt hus som ger mer än bara tak över huvudet, och känner sig stolta över att de har lyckats göra sig kända för deras personliga arkitektritade hus, med en kvalitet utöver det vanliga. Allt de gör genomsyras av deras kärnvärden trygghet, kvalitet och nytänkande. De kallar det "Inbyggd omtanke".

Företagets huvudkontor och all hustillverkning finns i Götene, härutöver har de region- och säljkontor på cirka 20 platser runt om i Sverige. De omsätter strax under en miljard årligen och har cirka 230 medarbetare. Götenehus låter FN:s globala Agenda 2030 löpa som en röd tråd genom deras hållbarhetsarbete. Det innebär att synsättet genomsyrar verksamheten från det lilla till det stora och fungerar som drivkraft också inom deras utvecklings- och innovationsarbete.

Götenehus bygger hus av trä och är varsamma om vår miljö genom att vara selektiva när vi väljer material och leverantörer till våra hus. Vi sorterar och återvinner material där så är möjligt och bidrar på så sätt till att återvinna stora delar av vårt spill. Just nu är vi inne i en stark utvecklingsfas och behöver därför förstärka vårt Teknikområde med ytterligare konstruktionsritare.