Götenehus AB söker byggnadsingenjör

Götenehus AB söker byggnadsingenjör

Är du erfaren byggnadsingenjör/ritare? Götenehus är inne i en expansiv fas och växer kraftigt. Götenehus söker nu en utbildad byggnadsingenjör som kan stärka deras projekteringsavdelning för Projektutveckling. Götenehus erbjuder dig ett intressant och utvecklade arbete på ett stabilt företag med strak framtidstro och starka varumärken. I denna rekrytering samarbetar Götenehus tillsammans med Lernia Bemanning. Välkommen med din ansökan!

Om götenehus ab
Götenehus historia sträcker sig nära 90 år tillbaka i tiden och de har under åren utvecklats till en av Sveriges ledande hustillverkare. Götenehus har alltid byggt hus som ger mer än bara tak över huvudet, och känner sig stolta över att de har lyckats göra sig kända för deras personliga arkitektritade hus, med en kvalitet utöver det vanliga. Allt de gör genomsyras av deras kärnvärden trygghet, kvalitet och nytänkande. De kallar det "Inbyggd omtanke".

Götenehus är stolta över sina produkter och lovar inbyggd omtanke i varje hus. Den inbyggda omtanken finns som en röd tråd i allt de gör, från designen och känslan i huset, till de genomtänkta planlösningarna, kvaliteten i alla materialval och själva konstruktionen. Götenehus skapar trygghet genom sin kompetens och att de finns vid kundens sida genom hela byggprocessen och använder sin kunskap, erfarenhet och sitt nytänkande för att hjälpa kunden att skapa sitt nya hem.

Om tjänsten
Rollen som byggnadsingenjör/ritare innebär att du tillsammans med dina medarbetare tar fram A-handlingar för våra bostadsprojekt. I ditt arbete kommer du att ha kontakt med många medarbetare inom organisationen men även utanför organisationen i form av konsulter från olika kompetensområden. Allt ritarbete görs i CAD-miljö.
I rollen ingår arbetsuppgifter såsom:
  • Utforma bygglov- och bygghandlingar.
  • Upprätta korrekta handlingar som följer gällande byggregler avseende tillgänglighet, bostadsutformning, brandskydd, energihushållning mm.
Om dig
För att klara av rollen på ett bra sätt bör du vara noggrann samt ha förmåga att omsätta kundens krav och önskemål till korrekta ritningar. Du behöver kunna jobba självständigt men även fungera väl i grupp. Genom att vara en god kommunikatör bidrar du också till gruppens resultat och en god arbetsmiljö. Du som söker ska ha en eftergymnasial utbildning på högskole- eller YH nivå eller erfarenhet från liknande uppgifter som bedöms likvärdiga. Du skall också ha grundläggande kunskaper från något ritsystem.

Om anställningen
  • Placeringsort: Götene
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Provanställning
Om ansökningsprocessen
I denna rekrytering samarbetar Götenehus AB med Lernia Bemanning.
Vi vill att du med din ansökan bifogar CV där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår Projekteringsledare för Projektutveckling Maria Chelini på telefonnummer 0511-34 56 17 eller e-post maria.chelini@gotenehus.se. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta aktuell rekryterare Lina Melltoft via lina.melltoft@lernia.se eller 0722-54 62 71.

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se.

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Götene
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.