Drifttekniker

Drifttekniker

Vi söker en Drifttekniker VA-verk till Götene Vatten & Värme!

Söker du en tjänst där du får arbeta kreativt och varierat varje dag? Där du får vara med och bygga framtidens Götene? Götene Vatten & Värme är ett litet företag med stora uppdrag och nu söker vi en Drifttekniker VA-verk.

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna består av drift och underhåll av vatten- och avloppsverk med tillhörande anläggningar i Götene kommun.

En vanlig dag kan innehålla driftövervakning, rondering, provtagning och anläggningsunderhåll. En annan viktig arbetsuppgift är att ge förslag på och utföra förbättringar och optimeringar av processer och anläggningar. Du kommer också att mötas av situationer där initiativförmåga, samarbetsförmåga och idérikedom kommer att behövas för att lösa de akuta problem som kan uppstå. Kombinationen av detta gör att ingen dag blir den andra lik.

I tjänsten som Drifttekniker VA-verk arbetar du både självständigt och i nära samarbete med kollegorna. Eftersom dagarna många gånger ser olika ut och du arbetar varierat och händelsestyrt kommer du dagligen att utmanas, stimuleras och utvecklas i din tjänst varierande och ges möjlighet att påverka ditt arbete.

Om dig

Som person ser vi att du är praktiskt lagd, du tar eget initiativ och är mål- och kvalitetsmedveten. I arbetet förekommer kontakt med våra kunder och entreprenörer därför är det viktigt att du är serviceinriktad. Ytterligare egenskaper vi värdesätter hos dig är att du är intresserad av teknik och problemlösning.

Du har utbildning och/eller arbetserfarenhet av att arbeta som drifttekniker önskvärt på VA-verk, eller har flerårig arbetslivserfarenhet från någon närliggande bransch. Förutom grundkraven vad det gäller kompetens lägger vi stor vikt vid hur du är som person och att du både har förmågan att arbeta självständigt och i grupp med andra människor. Det är viktigt att du bidrar för att skapa ett gott arbetsklimat.

Du förstår, talar och läser svenska utan svårigheter samt har B-körkort för manuell växellåda samt tillgång till bil. Har du BE-kort ser vi det som meriterande. Du behöver ha datorvana. Tjänsten är 100 % tillsvidare och beredskapstjänstgöring ingår med maximal inställelsetid på 1 timma.

Hur är det att arbeta hos oss?

Du får vara en viktig del av samhällsutvecklingen i Götene och tillsammans med dina kollegor diskutera problemlösning och utvecklingsfrågor. Du kommer ingå i ett gött team som jobbar långsiktigt och kreativt tillsammans för att skapa smarta och ekonomiska lösningar som både är driftsäkra och miljöanpassade.

I din anställning erbjuds du förmåner som exempelvis träning på arbetstid, friskvårdsbidrag och möjlighet till kompetensutveckling men även gemensamma aktiviteter, vilket gör att vi både kan ta hand om oss själva och ha roligt tillsammans med kollegorna!

Har vi fångat ditt intresse? Sök då tjänsten omgående, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas före sista ansökningsdatum 2022-12-08.

Vid frågor kan du kontakta:

Marcus Petersson, Driftchef VA
Marcus.Petersson@gotenevatten.se
0511-38 63 07

Henrik Broden, Driftledare VA-verk
Henrik.Broden@gotenevatten.se
0511-38 6 840

Har vi fångat ditt intresse? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Marcus Petersson, Driftchef VA 0511-38 63 07
Telefon 0511-38 63 07
Område Götene
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.gotenevatten.se/sv/default.aspx
Sista ansökningsdag 8 dec 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Götene Vatten och Värme bedriver fjärrvärmeverksamhet i Götene och Hällekis samt ansvarar för vatten & avlopp i Götene kommun.

Företaget har ca 30 medarbetare och omsätter ca 110 miljoner kr om året. All verksamhet i Götene Vatten & Värme AB är finansierad via avgifter på de produkter och tjänster som bolaget säljer, d.v.s. inga skatteintäkter går till bolagets verksamhet.