Lastbilsmekaniker till Götene Kyltransporter

Lastbilsmekaniker till Götene Kyltransporter

Vi söker ny sommarvikarie till vår verkstad med placering vid huvudanläggningen i Götene. Vi utför service och underhåll på alla våra fordon i vår egen verkstad vilket även inkluderar däck och service på våra kylanläggningar.

Hos oss så blir du en del av ett glatt och härligt gäng! Vi lägger stor vikt vid att alla trivs med sina jobb och känner sig delaktiga, vilket har gjort att vi har en riktigt fin stämning med hjälpsamma kollegor. Bli en del av vårt team!

Vi söker dig som har erfarenhet eller är ny inom yrket och som vill arbeta på en arbetsplats med god laganda där vi månar om alla anställda vilket ställer krav på servicekänsla, att Du är en lagspelare samt att Du kan arbeta under press och fatta snabba men viktiga beslut. Som lastbilsmekaniker hos oss jobbar
Du både med Scania och Volvo samt service och reparationer av alla varianter på tunga lastvagnar.

Vi ser gärna att Du som söker till oss är noggrann, pålitlig och tar det ansvar som krävs för att nå ett så bra resultat som möjligt. Utbildning är meriterande men inget krav då arbetslivserfarenhet inom yrket kan ses som likvärdig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt vissa specifika kunskaper inom området. Arbetstiderna är flexibla efter överenskommelse med arbetsgivaren.
  • B-körkort är ett minikrav, det är bra om du innehar C-behörighet.
  • E-behörighet är meriterande.
  • Lön enligt avtal.

Verkar det här jobbet intressent? Vill Du vara en del av ett transportföretag i framkant är Du välkommen med din ansökan till:
Skicka din ansökan till: anstallning@gkt.nu

Frågor ring Emma 0511-26606
Mer info
Kontaktperson Emma
Telefon 0511-26606
Område Götene
Yrkesroll Industri & Anläggning, Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gotenekyl.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Götene Kyltransporter är ett av Sveriges största privatägda åkerier. Åkeriet grundades 1976 och har sedan starten i princip enbart transporterat tempererat gods. Vi bedriver verksamheter i Götene, Falköping, Jönköping, Halmstad och Örebro. Vid vår huvudanläggning i Götene finns omlastningshall samt kyl- och fryslager på totalt över 30 000 pallplatser. I Götene har vi egen verkstad samt miljömärkt tvätthall där vi sköter större delen av fordonsvården. Våra bilar trafikerar i huvudsak Mälardalen och större delen av södra Sverige.