Är du Götene Kyltransporters nya chaufför?

Är du Götene Kyltransporters nya chaufför?

Nu söker vi på Götene Kyltransporter AB nya medarbetare till vårt åkeri som är i ständig utveckling inom transporter, fordon och miljöarbete. Hos oss jobbar du med stor frihet och på en arbetsplats med härlig sammanhållning. Vi värnar om ett bra kundbemötande och att alltid leverera till hundra procent – Vi ser inga hinder, bara nya sätt att lösa uppgiften på!

Om tjänsten
Vi söker chaufförer som kan jobba i sommar med goda möjligheter till förlängning. Som lastbilschaufför hos oss kör du tempererade transporter med antingen bil och släp eller trailer. Turerna utgår från Uddevalla och både fjärrkörning samt distribution kan förekomma. Det finns möjligheter att jobba kväll/natt eller dagtid.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet som chaufför och att du trivs i rollen. Du är en person som tycker om att ta stort ansvar och som alltid strävar efter att leverera i tid samt med god kvalité.

Krav:
  • CE-körkort
  • Giltigt YKB yrkesförarbevis
  • Truckkort
  • Digitalt färdskrivarkort
  • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kyl-och frystransporter.

Låter detta intressant?
Skicka in din ansökan snarast! Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Mer info
Område Götene
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.gotenekyl.se/
Sista ansökningsdag 14 juni 2020 (9 dagar kvar)