Götene kyltransporter söker sommarvikarie som Ordermottagare

Götene kyltransporter söker sommarvikarie som Ordermottagare

Vi söker en ordermottagare till Götene Kyltransporter mellan vecka 21-33

Om tjänsten
I det här jobbet kommer du att arbeta med service mot deras lagerlunder, både via telefon och mail. Det kan vara saker gällande lagersaldo, utleveranser, diffar och söka upp pall som ej kommit fram. En annan del av arbetet är att man ska läsa in order, frisläppa order som redan finns i systemet och även att knappa in order manuellt. Transportbokningar tillhör också en del av arbetet. Du kommer att tillhöra en avdelning med sociala och drivna medarbetare som gillar att lyckas tillsammans.

Kravprofil
Vi söker dig som är ansvarstagande, målmedveten och resultatinriktad. En god kommunikationsförmåga är viktigt för tjänsten. För att vara kvalificerad krävs att du har en har motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med transportbokningar eller som ordermottagare. Grundläggande kunskaper inom Officepaketet.

Om anställningen
  • Placeringsort: Götene
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Anställningsform: Visstid 3-6 månader
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Arbetstid: Dagtid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Frågor om tjänsten - kontakta sandra.magnusson@lernia.se

Om Lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Götene
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 30 mars 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet, där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos Götene Kyltransporter. Här kommer du att få möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden, bredda ditt kontaktnät och stärka din yrkeskompetens.