Business Controller sökes till e-logistik i Götene

Business Controller sökes till e-logistik i Götene

e-logistik är ett innovativt tredjepartslogistikföretag med ett brett serviceerbjudande inom e-handel, lagerhotell, porto- och fraktoptimering, legopackning och kundtjänst. Ambitionen är att vara en ledande svensk tredjepartslogistikleverantör för mindre och medelstora e-handelsföretag med internationella tillväxtambitioner.

Läs mer på www.elogistik.se


Arbetsuppgifter

I rollen som Business Controller är huvuduppgiften att analysera och tolka företagets ekonomiska siffor. Du arbetar med resultatuppföljning, lönsamhetsbevakning, kontroll av tidsrapportering och framtagande av fakturaunderlag och avvikelsehantering. Vidare innefattar rollen också budgetering, budgetuppföljning samt prognos - och rapporteringsarbete. I din roll agerar du som ett stöd till ledningen vad gäller verksamhetsstyrning och medverkar till åtgärder som ökar organisationens effektivitet.Tjänsten innebär även projektledning för interna projekt.

Eilogistik AB är moderbolaget och man kommer bli anställd i Eilogistik Marknadsservice AB.

Profil

För att passa i rollen som Business Controller ser vi att du har en högskoleutbildning inom ekonomi. Har du dessutom ett par års arbetslivserfarenhet är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du är nyfiken och kommunikativ med en vilja och driv att förbättra och effektivisera. Du är med fördel också pedagogisk för att på ett lätt sätt kunna förmedla resultatet av analyserna vidare i organisationen. Har du även projektledarerfarenhet ser vi det som meriterande.

Vi ser vidare att du har goda systemkunskaper inom framförallt Excel och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 072-003 01 29, eller Staffan Arkelöv på 073-660 75 34. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Götene
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 juli 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se