CIDAN Machinery söker projektledare

CIDAN Machinery söker projektledare

CIDAN Machinery Sweden AB är sedan starten 1907 nu ett väletablerat företag inom maskintillverkning, försäljning och service till plåtbearbetningsindustrin. Idag är vi en ledande tillverkare av plåtbearbetningsmaskiner och vår goda tillväxt och lönsamhet möjliggör stora satsningar. Vi marknadsför varumärkena GÖTENEDS och CIDAN över hela världen med USA som största marknad. I Götene finns gruppens huvudkontor, produktutveckling och produktion, därtill finns etableringar i USA, Kina, Malaysia och Danmark. Gruppen har drygt 300 anställda och omsätter cirka 850 Mkr.

I takt med verksamhetens fortsatta tillväxtresa söker vi nu en entusiasmerande, tekniskt intresserad och nyfiken projektledare. Här erbjuds du en spännande tjänst där du tillsammans med dina kollegor i Europa driver fram utvecklingen av företagets maskiner till nästa nivå - kanske är det dig vi söker?


Läs mer på www.cidanmachinery.se

Dina arbetsuppgifter

I rollen som projektledare för produktutveckling på CIDAN kommer du att självständigt driva och leda projekt enligt uppsatt tidsplan, kvalité och budget. Du ansvarar för projektekonomin och arbetar med upphandling ihop med inköp, produktion, kvalitetsuppföljning, överlämning, tvärfunktionella projektgrupper och driftsättning samt jobba globalt. Du ingår i en avdelning på ca 35 personer, där projekten främst drivs i Sverige men även i Schweiz och Österrike.

Du kommer att vara ett nav i verksamhetens spännande plan för utveckling av maskiner och produktion med LEAN-konceptet som grund. Företagets mål är att förse komponenttillverknings- och monteringsavdelningar samt leverantörsbas med smarta konstruktionslösningar som är kostnadseffektiva. Vill du vara med och stärka CIDAN så är det en spännande utveckling som väntar dig!

Din profil

För att passa i rollen ser vi att du är utbildad civil- eller högskoleingenjör med erfarenhet av projektledning inom utvecklingsprojekt och/eller R&D. Erfarenhet/bakgrund från industri är meriterande, likaså om du har erfarenhet av projektledning gentemot LEAN montering och produktion. Du har goda kunskaper inom olika planeringsverktyg och ERP-system, har du dessutom baskunskaper inom designverktyget Autodesk Inventor med tillhörande PDM-systemet Vault är detta meriterande. Tjänsten förutsätter obehindrade kunskaper i engelska och svenska där språkkunskaper i tyska är meriterande.

Som person är du affärsmässig, analytisk och kreativ samt har ett positivt och flexibelt förhållningssätt. Du är duktig på att entusiasmera din omgivning och har ett stort tekniskt intresse ihop med att du är nyfiken och intresserad av att lösa problem. Vidare trivs du att arbeta såväl självständigt som i tvärfunktionell projektform. Du har ett genomgående kvalitetstänk och ett brinnande intresse för att driva förbättringsarbeten.

För den här tjänsten värdesätter vi lokal förankring.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Staffan Arkelöv på 0736-607534.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med ca 2700 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Götene
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se