Underhållsmekaniker

Underhållsmekaniker

Till vårt mejeri i Götene söker vi en underhållsmekaniker till lager & förpackning ost. I rollen som mekaniker kommer du att arbeta med planerat och akut underhåll samt problemlösning och förbättringsarbete.

Vad innebär rollen?

I rollen som Underhållstekniker på Arla kommer du att jobba med både förebyggande underhåll och akut underhåll. Tjänsten omfattar också förbättrande underhåll där du kommer att vara en viktig kugge för att vara med och finna och genomföra bra lösningar som gör att vi får en driftsäkrare anläggning.

Du kommer att ingå i underhållsteamet, och rapportera till TeamLeader Underhåll Lager & Förpackning Ost.

Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid men eftermiddagsveckor och schemalagd beredskapstjänstgöring på natt och helg ingår i schemat. Eftersom schemalagd beredskapstjänstgöring ingår måste du bo i närheten av Götene.

Anställningen är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av service och underhåll eller utbildning inom drift- och underhållstekniker. Erfarenhet av underhåll inom livsmedelsindustrin är meriterande. Arbetsuppgifterna i huvudsak är att utföra felsökning, genomföra reparationer och arbeta med förebyggande underhåll.

Vi arbetar med LEAN och har stort fokus på att förbättra produktionsanläggningen och vårt sätt att arbeta. Här blir du som underhållsmekaniker en viktig resurs. Du får också räkna med att delta i projekt- och installationsarbeten. Som underhållsmekaniker har du även ansvar för att upprätta och uppdatera dokumentation i samband med olika åtgärder.

Du har goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska.

Som person är du ansvarstagande och ordningsam med förmåga att planera, och i samverkan med andra våga tänka nytt. Du har förmågan att skapa goda relationer både internt och externt och trivs både med att samarbeta med dina kollegor och självständigt. För att trivas i rollen som underhållsmekaniker behöver du även ha viljan att hela tiden fortsätta utvecklas, ha fokus på lösningar, ha initiativförmåga och vara flexibel.

Att arbeta inom underhållsavdelningen kräver att du är serviceinriktad och kan kommunicera och förklara samt dela med dig av dina kunskaper till arbetskamraterna samt att handleda och utbilda produktionspersonalen så de själva kan hantera utrustningen på bästa sätt.

Du kommer även att ställas inför nya problem ibland där din självständiga hållning, initiativförmåga och kreativitet är viktiga faktorer för att lyckas.

Vad erbjuder vi?

Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar "från bondgården till tallriken". Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Create the future – Grow with Arla

Ansökan och kontakt

Är du den vi söker? Ansök redan idag! Sista ansökningsdag är 2021-04-18 men urval sker löpande. Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta TeamLeader Roger Abelsson tel. 070-261 27 45, Facklig kontaktperson LIVS, Kjell Pedersen, tel. 070-261 27 40.

COVID-19 Notice:

We are busy producing dairy products so we can continue #fillingtheshelves and #feedingthenation. Recruiting talent to Arla thus stays one of our top priorities also during these difficult times. Necessity is the mother of invention, so we have moved to virtual hiring and onboarding processes for most of our recruitments to enable candidates and our recruitment teams to get close while respecting social distancing. If at the final stages of a recruitment, a candidate would prefer to meet in person, we take all the necessary precautions to ensure everyone's safety.
Mer info
Kontaktperson Roger Abelsson
Telefon 070-261 27 45
Område Götene
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.arlafoods.se
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (6 dagar kvar)