Core Team Leader inom Förpackning Ost, Arla - Götene

Core Team Leader inom Förpackning Ost, Arla - Götene

Är du redo för en spännande utmaning, en viktig roll där du får utveckla och utvecklas? Till vårt mejeri i Götene söker vi en Core team ledare. Du kommer utveckla arbetet på enheten och avdelningen och ta oss mot uppsatta mål. Har du erfarenhet från en ledarroll då är det här rollen för dig!

Arla Foods i Götene består av Götene Ost & Alexander och Götene Smör & Blandprodukter. Här produceras ca 62.000 ton smör och matfettsblandningar med varumärken som Svenskt Smör, Bregott, Smör- och rapsolja, Lätt & Lagom, samt ca 19.000 ton ost med varumärken som Wästgöta Kloster, Billinge och Riddarost.

Vad innebär rollen?
I rollen som Core team ledare får du ett spännande jobb och en nyckelroll till att leda arbetet i produktion och i ditt team. Vi söker dig som vill vara med på resan när vi skapar framtidens mejeri. Har du ambitionen och viljan att fortsätta driva denna utveckling kan vi erbjuda dig en givande ledarskapsutmaning med fokus på personal, utveckling och processer. I ditt ansvarsområde ingår:
 • Leda ett team om cirka 25 personer som arbetar inom vår "Line Centric Organisation" (LCO)
 • Arbetsmiljöansvar (fysisk och psykosocial) för sitt team och det område de är verksamma inom
 • Löpande utvecklingssamtal med medarbetare inom den egna gruppen (samt lönesamtal)
 • Delaktig i att kontinuerligt förbättra produktionens resultat på måltal inom säkerhet, kvalitet, produktivitet och kostnad
 • Vara med och driva Lean-arbetet inom produktionsavdelningen
 • Ansvarig för större optimeringsarbeten på linjen som involverar andra avdelningar
 • Håller i och leder veckomöten med LCO-teamet samt övriga avdelningsmöten
 • Bidrar till att definiera och följa upp tekniska standarder samt säkrar att de implementeras.
 • Ansvarar för att ditt team har rätt kompetens och tränas för att nå avdelningens mål
 • Ansvarig för att utföra relevanta processkonfirmeringar och kontroller för att hitta avvikelse och förbättringar i standarder
Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet inom liknande industri/produktionsmiljö. Det är även meriterande om du i grunden är utbildad mejeritekniker. För att lyckas i rollen tror vi även att du har:
 • Ett utmaningssökande och starkt intresse för ledarskap
 • Erfarenhet av förbättringsarbete
 • Förmågan att kunna engagera andra
 • Flytande Svenska och Engelska i tal och skrift
 • Goda IT-kunskaper inom Office
 • SAP eller liknande affärssystem är meriterande
För att trivas hos oss på Götene Mejeri och i rollen som Core Team Leader är du en lagspelare som månar om din personal samtidigt som du är tydlig och besitter ett positivt tankesätt. Du är duktig på att engagera och motivera ditt team och skapa en stark laganda. Du är van vid att fatta beslut, driva effektivitet och följa upp resultat. Du är öppen och rak i din kommunikation och har samtidigt förmågan att situationsanpassa ditt ledarskap för att nå fram. Som person trivs du allra bäst i en snabb och omväxlande miljö, där du ständigt utmanas och utvecklas som ledare.

Vad erbjuder vi?
Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar "från bondgården till tallriken". Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansökan och kontakt
Är du den vi söker? Ansök redan idag! Urval och intervjuar sker löpande. Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta Senior Operations Manager Pär-Johan Ekman på telefon 072-19 00 151

Fackliga representanter:
Ledarna Håkan Andersson 073 – 33 45 071
Unionen Henrik Carlsson 070 – 21 16 185

Arla Foods har kollektivavtal. På Arla ser vi alltid till att erbjuda bra och konkurrenskraftiga arbetsförhållanden.

We have a purpose for Good
At Arla, we strive to unlock the highest potential in each other while working together to create a sustainable future of dairy. We call it Stronger People Stronger Planet and it is deeply anchored in our organisation and founded on our commitment to respecting human rights, increasing access to healthy dairy nutrition, inspiring good food habits, and improving the environment for future generations. In order to succeed we need to hire people with a sustainable mindset.
Could this be you?

Learn more about Stronger People Stronger Planet here:
https://www.arla.com/sustainability/

BEWARE! RECRUITMENT FRAUD
It has come to our attention that there are a number of fraudulent emails and fake recruitment campaigns on the internet from people purporting to work for Arla Foods.
Learn more via this link:
https://www.arla.com/company/job-and-career/recruitment-process/recruitment-fraud/
Mer info
Kontaktperson Pär-Johan Ekman
Telefon 072 19 00 151
Område Götene
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.arlafoods.se
Sista ansökningsdag 27 juni 2022 (41 dagar kvar)