Rental Säljare Göteborg

Rental Säljare Göteborg

Zeppelin Rental levererar högkvalitativa produkter från ledande tillverkare och varumärken och är ett tryggt och pålitligt val när det kommer till uthyrning. Vi är en kund- och säljdriven organisation, vilket innebär att det är kunderna, och därigenom du som säljare, som är i centrum för hur företaget utvecklas. Vi erbjuder våra kunder flexibilitet, service i världsklass och eftersträvar alltid att hitta bästa lösning till kund. Det är människorna som arbetar på Zeppelin som gör skillnaden - We are Zeppelin!

Zeppelin Rental har en stark bas inom Heavy rent med marknadens nyaste Cat maskiner med senaste teknologin. Vi är inne i en kraftfull expansion där vi kontinuerligt fortsätter att utöka vårt sortiment och utveckla nya marknader i syfte att bli en helhetspartner inom maskinuthyrning. I denna expansion rekryterar vi nu ytterligare en säljare till Göteborg med fokus på uthyrning av tunga maskiner.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som säljare hos oss representerar du Zeppelin Rental, Caterpillars entreprenadmaskiner och andra ledande varumärken inom bygg- och anläggningsmaskiner. Du ansvarar för en aktiv bearbetning av nya och befintliga kunder samt har ett budget- och lönsamhetsansvar inom din region. Din uppgift i huvudsak är att skapa och upprätthålla långsiktiga och lönsamma relationer med kunderna.

Som säljare Rental är resor en naturlig del av din vardag. Du kommer spendera en stor del ute hos kund i Göteborgsområdet och även övriga delar av region väst som innefattar Västra Götaland, Halland, Örebro, Värmland och Jönköping, varvat med arbete på plats på lokalt hyrcenter. I uppdraget förväntas du hålla ihop hela affären av uthyrningen av maskiner, från offert till färdigt avtal. Tjänsten utgår från vårt hyrcenter i Göteborg och du rapporterar till Regional Manager Väst. I ett senare skede kommer du att ha möjlighet att utgå från någon av de andra anläggningarna som håller på att utvecklas i Göteborg.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som säljare rental har du dokumenterad erfarenhet och framgång av försäljning och nykundsbearbetning. Din produktkunskap tekniska förståelse gör att du är konsultativ och hjälper kunder att välja rätt maskiner och utrustning för att nå högsta lönsamhet och produktivitet.

Som säljare Rental har du en profil som genomsyras av engagemang, entreprenörsanda och affärsmässighet. Du brinner för att driva och utveckla affärer som skapar mervärde för dina kunder. Vi söker dig som är driven med ett systematiskt arbetssätt. På egen hand skapar du nödvändiga kund- och säljplaner som går i linje med enhetens mål och en kraftfull tillväxt. Vi tror att du som söker är en person som är orädd och driver egna initiativ för att uppnå de uppsatta målen.

Kvalifikationer

 • 3-5 års dokumenterad erfarenhet av uppsökande försäljning

 • Jobbat i CRM-system och Office-paketet

 • B-körkort

 • Goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt

 • God teknisk förståelse och intresse

 • Erfarenhet av att utveckla sälj- och marknadsplaner

 • Trivs med att ansvara för och delta i kund- och säljaktiviteter

 • Erfarenhet från uthyrning

Meriterande är om du har erfarenhet av försäljning från bygg-, maskin- eller anläggningsbranschen med lokal kännedom.

Vi erbjuder

 • Tjänstebil

 • En fast månadslön och bonusdel

 • Varierande arbete i ett spännande bolag med en stark tillväxt

 • Möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken

Zeppelin Sverige AB är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; We Care, We Deliver On Our Promise, We Succeed Together. Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och arbetar för att öka jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats.

Intresserad? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdatum är den 2023-01-31. Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Frågor? Tveka inte på att ta kontakt med mig, jag berättar gärna mer om tjänsten. Lisa Falk, Regional Manager Väst 076-7201721

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.zeppelin-cat.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.