Hoppa till innehåll
Zeppelin Sverige AB logotyp

Maskinsäljare till Älvsborg och Jönköpings län

Ansök nu

Om tjänsten
I rollen som maskinsäljare representerar du Zeppelin Sverige AB som återförsäljare för Caterpillars program av anläggningsmaskiner till våra kunder i Älvsborg och Jönköpings län.

Du bearbetar marknaden och besöker nya samt befintliga kunder där du långsiktigt utvecklar affärsrelationen. För att aktivt driva försäljning av våra alla våra produkter och tjänster kommer du att arbeta tätt tillsammans med kollegor inom Sälj, Marknad, Rental och Service.

I tjänsten ingår det mycket resor och du kommer tillhöra vår filial i Göteborg men utgår hemifrån då vi önskar sökande inom regionen Älvsborg och Jönköpings län. Du kommer att ingå i ett med 6 andra maskinsäljare och rapportera till försäljningschef syd/väst.

Kvalifikationer för tjänsten:

 • 3-5 års branscherfarenhet inom sälj eller liknande.
 • God kommunikationsförmåga.
 • Gymnasieutbildning.
 • B - körkort.

Önskvärd profil:

För att lyckas i jobbet som maskinsäljare söker vi dig som är:

 • är strukturerad och ordningsam då tjänsten innebär en del administration där du kommunicerar och driver affären både internt och externt.
 • är proaktiv, självgående, ansvarstagande och noggrann.
 • är resultatinriktad och tar helhetsansvar för bolagets bästa.
 • motiveras av att skapa affärer, analysera kunders behov och duktig på att bygga relationer
 • behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift och bor i distriktet.
 • är van att arbeta med CRM-system för leads och uppföljning.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; We Care, We Deliver On Our Promise, We Succeed Together. Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och arbetar för att öka jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats.

Vi erbjuder:

 • Tjänstebil
 • En fast månadslön och provision.
 • Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken.
 • Zeppelin Sverige AB är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor.

Intresserad? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdatum är den 2023-06-11. Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Frågor? Tveka inte på att ta kontakt med mig, jag berättar gärna mer om tjänsten. Satina Sankoh, HR Business Partner, 073-2144827

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare