Ekonomiassistent till internationellt bolag i Mölndal

Ekonomiassistent till internationellt bolag i Mölndal

För kunds räkning söker vi en Ekonomiassistent. Du blir anställd hos bolaget som är marknadsledande inom sin bransch och är ca 25 anställda på deras nordiska huvudkontor i Mölndal. Bolaget är under stark tillväxt och ekonomifunktionen ska utökas med ytterligare en tjänst.


Arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta med kund/leverantörsreskontra och hantera fakturor och utbetalningar. Arbetsuppgifterna är av varierad karaktär inom området ekonomi och med nära kontakt med leverantörer via telefon och mail. Samtidigt som du har mycket eget ansvar så sker mycket samarbete med andra kollegor där ni tillsammans vill jobba effektivt och vara lösningsorienterade. Du kommer aktivt delta i gruppmöten och vara med och lyfta problem och komma med lösnings- och förbättringsförslag.

Du kommer till exempel att arbeta med:
  • Leverantör/kundreskontra
  • Avvikelsehantering
  • Utbetalningar
  • Hantering av inkommande ärenden via mail och telefon
Vi söker dig som
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ekonomi, gärna från en liknande roll, alternativt har du arbetat med administration och vill komma in på ekonomiområdet. Vi tror att du är en person som tycker om ordning och reda och arbetar strukturerat då det är en arbetsplats med högt tempo. Här arbetar man i ett tajt team där man tillsammans jobbar på att vara effektiva och lösningsorienterade samtidigt som det finns plats för egna initiativ och eget ansvar. Du gillar att kunna hjälpa då du kommer ha nära kontakt med kunder kring ett flertal frågor.

Vi erbjuder dig
En spännande arbetsplats i ett bolag som är marknadsledande inom sitt område och är under strk tillväxt. Du kommer att få arbeta med duktiga och kompetenta kollegor på deras fräscha kontor i Mölndal.

Kontakt
Vi samarbetar med Your Talent i denna rekrytering. Ansök via www.yourtalent.se För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851 johan.sjoberg@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Your Talent är rekryteringsbyrån som sammanför människor med driv, nyfikenhet och talang!