Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
29 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Säljare / Account Manager till Göteborg

Vill du vara med och påverka framtiden? Vill du sätta en ny standard för hur våra smarta hem skall utformas, då skall du söka dig till X2 Wireless. Vi är en totalleverantör av fastighetsövervakning där vi till företag i Sverige levererar allt från brandvarnare till inbrottslarm.

Arbetsuppgifter
Som säljare hos oss på X2 Wireless kommer du med fysiska besök bearbeta företagsmarknaden, fastighetsbolag och slutkunder där du erbjuder kunderna IoT-baserade (Internet of Things) säkerhetslösningar med fokus på brand, klimat och inbrott. Du kommer erbjuda en unik produkt där vi är ensamma på marknaden. Tjänsten innebär nykundsbearbetning då vi vill växa ytterligare men du kommer även överta och bearbeta befintliga kunder.

Som säljare utgår du hemifrån eller från vårt kontor i Hisings Backa, där vi sitter i fina lokaler i naturskön miljö. Du bearbetar företag i Västra Sverige där inga övernattningar behövs.

Vad har Mattias Jonsson, VD att säga om hur det är att jobba på X2 Wireless AB? 

"Jag vill att mina medarbetare skall känna att dom har utrymme att växa och ta plats samtidigt som jag har en klar bild om vad jag vill uppnå. Hittar man den balansen så har man ett bra samarbete i många år.

Vi är med och skapar samhällsnytta genom vårt samarbete med SOS Alarm och det är en av våra starka USP:ar. Vi har även all tillverkning i Sverige vilket gör oss till en modern arbetsplats som är med och bidrar till att förbättra vårt klimat."

Läs mer om vad Mattias har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/x2-wireless

Vi erbjuder
Här får du möjligheten att vara delaktig i vår expansion, vi satsar på att växa inom de kommande åren och så småningom även satsa utanför Sverige. Vi har byggt upp vår infrastruktur själva och är inte beroende av andra aktörer, vilket innebär att vi kan erbjuda våra kunde väldigt mycket.

Du har möjligheter att både växa med företaget och att mål-styra din lönebild. Vi har marknadsmässiga villkor, inklusive förmånsbil, pensionsavsättningar mm.

Din profil
För att trivas i rollen behöver du vara ihärdig och motiveras av kontakt med nya kunder, samt vara relationsstark då du bygger långsiktiga relationer.

Vi ser även att du har:

  • Erfarenhet av försäljning B2B
  • Teknikintresse
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort

Kontakt och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kim Storm på tel. 031-7045182.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
I över 20 år har vi utvecklat och levererat säkerhetssystem till fastighetsägare, industrier och kommuner. X2 Wireless arbetar uteslutande med IoT-lösningar för att öka trygghet, effektivitet och förutsägbarhet för kommunala och privata fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar. X2 Wireless erbjuder idag en unik egenutvecklad säkerhetslösning som är fullt integrerarbar med SOS Alarm AB.

För mer information: www.x2wireless.com

X2 Wireless AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 dec. 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup
http://www.saljpoolen.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Umeå
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga