Tekniker till Work System bilinredning

Tekniker till Work System bilinredning

Välkommen till en spännande miljö, i ett företag präglat av entreprenörskap, familjeanda, glädje och ett stort mått av utmaning för dig som är redo att ta nästa steg!

Om rollen som Tekniker:
Rollen som tekniker hos oss är bred - och din arbetsdag innebär stor variation. Din huvudsakliga arbetsuppgift innebär montering och installation av bilinredning samt kringprodukter för transportbilar, så som pick-up tillbehör, extraljus, arbetsljus, takutrustning osv. Du kommer få arbeta med både standardinredning och specialbyggnationer i olika stora kundprojekt.

Work System Göteborg AB har två anläggningar med ett gott samarbete dem emellan.

Vi söker dig som...

... är en praktisk, händig och social person. Vi är ett ungt och snabbväxande företag och lägger stor vikt vid att du ska vara lika driven, passionerad och engagerad som oss. Därför tror vi att du trivs med att jobba i en självständig roll - men är samtidigt en självklar lagspelare.

Du trivs med ordning & reda på arbetsplatsen och strävar efter ett effektivt arbetssätt där små ständiga förbättringar är en del av vardagen.

Du har lätt för att kommunicera, och gör detta obehindrat på svenska i tal och skrift.

Minst en av följande punkter stämmer väl in på dig:
  • Du har ett intresse för bilar - och mekar gärna på fritiden
  • Tidigare erfarenhet av arbete med fordon i en roll som mekaniker eller liknande
  • Tidigare erfarenhet av arbete med elinstallationer
Du har med fördel utbildning inom ellära, teknik eller fordonsteknik. Har du erfarenhet från påbyggarbranschen ser vi det som ett stort extra plus hos dig men vi kommer utbilda dig i vårt sortiment och installation.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vad kan vi på Work System erbjuda dig?

Välkommen till en spännande miljö, i ett företag präglat av entreprenörskap, familjeanda, glädje och ett stort mått av utmaning för dig som är redo att ta nästa steg!

Vi erbjuder en marknadsmässig lön, pension, försäkringar, friskvårdsbidrag och andra hälsofrämjande aktiviteter, AW, julfester och andra teamaktiviteter i världsklass:)

Vi är ett Great Place to Work!

Varje år utvärderar Great Place to Work organisationer för att ge dem ett mått på arbetskultur och sin insats som arbetsgivare. I undersökningen bedömer medarbetarna verksamheten utifrån trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap.

"Hos oss hittar du inga långa beslutsvägar - och heller ingen hierarkisk organisation. Stolthet, enkelhet, snabbhet, ambassadör och glädje är inte bara våra värdeord - utan något som skapat kulturen och känslan på våra anläggningar och kontor runt om i världen".

Våra engagerade medarbetare är en av våra viktigaste resurser och viktig bidragande faktor till vår affärsmässiga framgång. Att bli certifierade är en viktig bekräftelse på den familjära känsla, genuina engagemang och stolthet som finns hos oss!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Work System utvecklar, säljer och installerar utrustning till lätta transportbilar med stolthet, enkelhet och snabbhet. Företaget grundades 2009 och har växt kraftigt sedan dess med bland annat 5 gasellutmärkelser av affärstidningen Dagens Industri. Alltså har vi gjort en fantastisk tillväxtresa - och har en minst lika spännande tid framför oss.

Vi är idag ett härligt gäng på drygt 100 medarbetare med verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Holland, Belgien, Frankrike, Spanien, Österrike, Schweiz och Tyskland. Vi täcker hela Sverige med 24 anläggningar och Pro Centers från Malmö i syd till Kiruna i Norr.

Bolagets ägarstruktur utgörs av företagets grundare; David Nord och Jonas Hallenborg samt IKEA-grundaren Ingvar Kamprads stiftelse genom Entreprenörinvest.