Support inom ekonomisystem till Wolters Kluwer!

Support inom ekonomisystem till Wolters Kluwer!

Brinner du för ekonomi och hanterar många olika system? Vi behöver en ny stjärna för att stötta vår kund i Göteborg!

Vill du arbeta med teknisk support över telefon och mejl och få stor nytta av dina ekonomiska kunskaper? Har du dessutom ett tekniskt intresse och gillar att lösa problem? Då är det dig vi söker! Wolters Kluwer i Göteborg söker just nu en systemsupport till deras team! Välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult på Wolters Kluwer är du främst för de främsta. Du kommer att arbeta i ett team med engagerade, professionella och trevliga kollegor. Du erbjuds ett arbete i en ledande global koncern och här kan du på sikt skaffa dig större erfarenheter inom skatt, finans och juridik. Detta är en bra möjlighet för dig som vill arbeta nära kunden och samtidigt få nytta av dina kunskaper i ekonomi/redovisning i en professionell miljö.

Tjänsten ska tillsättas snarast med start omgående och är ett konsultuppdrag som sträcker sig fram till sista september med eventuell möjlighet till förlängning.

Dina arbetsuppgifter

Som supportmedarbetare kommer du:
  • Besvara inkommande ärenden via telefon och mejl och hantera dessa i ärendehanteringssystem.
  • Förstå användarnas frågor som är främst kopplat till det praktiska användandet och förståelse för området ekonomi, redovisning och skatt för att kunna hjälpa kunden på bästa möjliga sätt.
  • Ge varje kund ett gott bemötande även om du inte alltid kan hjälpa dem omgående. Till din hjälp har du tillgång till professionella ekonomer och tekniker med lång erfarenhet av våra programvaror.
  • Vara effektiv på att besvara samtal och samtidigt kunna ge bra service till varje ny kund.
Värt att veta

Wolters Kluwer är en ledande global koncern som arbetar med IT-lösningar för yrkespersoner såsom ekonomer, revisorer och företagsekonomer. Företaget erbjuder dessa kunder system och tjänster som underlättar och effektiviserar deras arbete där det ingår support på olika sätt. Det är just denna programvarusupport du kommer bli en viktig del av.

Wolters Kluwer i sitter i anrika Amerikaskjulet vid Södra älvstranden i lokaler med fantastisk utsikt och med bra kommunikationer. Du har ett team inom support lätt tillgänglig via olika kanaler och du rapporterar till din Support Manager inom Business Unit Tax & Accounting.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vårt kundföretag. Givetvis omfattas du av kollektivavtal, försäkringar och andra förmåner.

Våra förväntningar

Du brinner för att ge service med hög kvalitet och är bekväm med att guida andra via telefon. Du inger förtroende och är mån om att ge ett gott intryck av företaget du representerar samt lyssnar in kundens behov. Du måste kunna förstå ekonomers fackspråk och vardag, varför vi gärna ser att du har en KY-utbildning eller liknande som redovisningsekonom. Vi ser också att du har erfarenhet av exempelvis ekonomisystem, kanske i en roll som support eller administratör. Har du dessutom ansvarat för systemfrågor eller programvaror på din tidigare arbetsplats är det mycket meriterande.

Vi tror att du även har tidigare erfarenhet av någon form av kundsupport (gärna teknisk), och kan möta olika människor med varierande tekniska kunskaper. Vi förutsätter att du har lätt för att lära och har intresse för nya system. Du har mycket goda kunskaper i Windows och MS Office. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG IT Digital och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Amanda Alwan
Email Mejla Amanda Alwan
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital