Key Account Manager

Key Account Manager

Key Account Manager
Göteborg

Vill du vara en del av en marknadsledande organisation med passion för kunder, och trivs med ett högt tempo där kunden är i fokus? Är du dessutom en relationsskapande person som gillar att ta ansvar och trivs i en miljö där du arbetar nära kunder från många olika branscher, då är detta jobbet för dig!

Witre Manutan är det kompletta företaget inom arbetsplatsutrustning för industri, lager och kontor. Vi finns i hela Norden och ingår i den europeiska koncernen Manutan, med fler än 700 000 produkter i sortimentet. 

Tjänstebeskrivning
Vi söker en skicklig och professionell Key Account Manager för den svenska marknaden.

Som ansvarig för några av våra största avtalskunder är det ditt ansvar att utveckla och driva försäljningen med våra kunder lokalt och i vissa fall på nordisk nivå. Våra kunder representerar många spännande branscher, från stora internationella industriföretag till mindre lokala verksamheter.

Som Key Account Manager blir du en del av ett engagerat team av professionella säljare med stort fokus på bästa kundlösningen och samarbete över de nordiska gränserna.

Witre Manutan är en organisation i förändring med fokus på ständig förbättring och du kommer vara en viktig del i utvecklingsprocessen, hos oss blir du en nyckelspelare.

Vad har Pernilla Jidbratt att säga om hur det är att jobba på Witre Manutan? 

"Vi har en familjär och öppen kultur där gemensamma mål och engagemang är viktiga ingredienser. Vi har oftast snabba beslutsvägar och man har verkligen möjlighet att påverka och skapa förändring! 

Vi är den perfekta matchen mellan ett lokalt lagom stort företag med verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Danmark som samtidigt har stor tillhörighet till våran Europeiska koncern."

Läs mer om vad Pernilla och hennes kollegor har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/witre

Lämplig bakgrund
Du drivs av kundkontakter och är en ansvarstagande resultatinriktad person med positiv attityd och energi. Du arbetar effektivt och med hög kvalité i fokus. Din styrka ligger i god kommunikation och du har enkelt för att sätta dig in i kundernas position för att hitta möjligheter samt den bästa lösningen för just dem. Det är en självklarhet för dig att hålla vad du lovar och du är en pålitlig partner för såväl kollegor som kunder.

Vi ser även att du

  • Har minst två års erfarenhet av Key Account arbete
  • Har dokumenterad erfarenhet av framgångsrik försäljning
  • Har god erfarenhet av förhandling
  • Kan uttrycka dig professionellt och representativt på både svenska som engelska
  • Är van vid att använda Microsoft Office och CRM-system

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av B2B försäljning, meriterande om du har erfarenhet från teknikföretag. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Annie Åström. Du når Annie på tel. 031-70 45 195.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Ikaros Cleantech är en ledande leverantör av produkter och tjänster för spillsäkerhet, rengöring och smörjteknik. Genom vår kunskap hjälper vi våra kunder att minska sina kostnader samtidigt som vi skapar säkra arbetsplatser - skyddar människor, miljö och egendom. För mer information, besök www.ikaros.net

Witre AB är en del av den europeiska koncernen Manutan; europeisk ledare inom B2B e-handel specialiserat på distribution av utrustning och förnödenheter till företag och lokala myndigheter - Med tillgång till mer än 700 000 produkter i sortimentet har Manutan marknadens bredaste utbud från ledande tillverkare. Hos Manutan hittar kunderna allt de behöver för att utrusta sin arbetsplats. Våra kunder finns i de flesta branscher, med tyngdpunkten på större tillverkande företag. För mer information, besök www.manutan.com

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 3 mars 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!