Account Manager

Account Manager


Account Manager
Göteborg

Brinner du för försäljning och möjligheten att lösa dina kunders behov? Är du en driven och företagsam person som vill arbeta för att uppnå långsiktiga affärsrelationer med kundens behov i fokus?

Då kan du bli vår nya Account Manager för Ikaros Cleantech, en del av affärsenheten Manutan North! 

Vad vi erbjuder 
Du kommer att få ett omväxlande och utmanande arbete som Account Manager i en nordisk organisation som ingår i den europeiska koncernen Manutan. Manutan är en one-stop-shop leverantör inom arbetsplatsutrustning och du kommer att se ett brett utbud av branscher representerade i vår kundlista och med dem många välkända företag på den svenska och europeiska marknaden.

Ikaros Cleantechs Manutan-specialistmärke är en ledande specialist på produkter och tjänster för spillsäkerhet, rengöring och smörjning. Du kommer att vara en specialist för att hjälpa våra kunder att minska kostnaderna samtidigt som du ökar säkerheten på arbetsplatsen. Internt erbjuder vi ett omfattande utbildningsprogram och investerar kontinuerligt i olika lärandeaktiviteter, för att hjälpa dig växa i rollen såväl som i din karriär i allmänhet.

Vad har Pernilla Jidbratt att säga om hur det är att jobba på Witre Manutan? 

"Vi har en familjär och öppen kultur där gemensamma mål och engagemang är viktiga ingredienser. Vi har oftast snabba beslutsvägar och man har verkligen möjlighet att påverka och skapa förändring! 

Vi är den perfekta matchen mellan ett lokalt lagom stort företag med verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Danmark som samtidigt har stor tillhörighet till våran Europeiska koncern."

Läs mer om vad Pernilla och hennes kollegor har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/witre

Om jobbet 
Vi söker en driven Account Manager som kommer ha fokus på Ikaros Cleantech varumärke. Du kommer att arbeta aktivt med dedikerad kontrakterad kundportfölj och genom nära samarbete utveckla kontrakten optimalt samtidigt som du bearbetar säljfärdiga leads till nya kontrakterade kunder. 

Som Account Manager kommer du att ingå i ett engagerat team där samarbete för att hitta den bästa lösningen för kunden har högsta prioritet över avdelningarna. Lösningarna som erbjuds kommer att variera från mycket teknisk projektförsäljning, till att hitta rätt dagliga förbrukningsprodukter, såsom torkduk eller absorbenter, för dagligt underhåll och produktionsverksamhet.

Du kommer också att få konsultera, granska, ge råd och utbilda våra kunder i spillsäkerhet och spillhantering, i enlighet med Ikaros Systematisk Spillsäkerhetsmetod.

Om dig 
Du drivs av kundkontakter och är en ansvarsfull, resultatinriktad person med positiv attityd och energi. Du är lösningsfokuserad och arbetar effektivt mot dina individuella såväl som gemensamma företagsmål.

Din styrka ligger i att kommunicera med kunderna och du sätter dig lätt in i kundens situation för att hitta möjligheter och den bästa lösningen. Det faller sig naturligt för dig att hålla vad du lovar och du är en pålitlig partner till både dina kollegor och dina kunder.

Vi ser även att du

  • Har god erfarenhet av förhandling
  • Kan uttrycka dig professionellt och representativt på både svenska och engelska
  • Är van vid att använda Microsoft Office och CRM-system
  • Har dokumenterad erfarenhet av framgångsrik försäljning

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av B2B-försäljning, meriterande om det är inom teknisk försäljning. 

Som ett datadrivet företag tillämpar vi en stor verktygslåda av affärsinformationsrapporter i våra processer, som du förväntas använda till din fördel när du optimerar ditt arbete, identifierar möjliga problem tidigt och fokuserar ditt arbete på det som ger bäst resultat - Ditt mål är att arbeta smartare, inte hårdare.

Kontakt och ansökan
Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Annie Åström. Du når Annie på tel.031-70 45 195.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. De sökande kommer att granskas och intervjuas löpande och tjänsten tillsätts så snart lämplig sökande hittats.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Witre AB är en del av den europeiska koncernen Manutan; europeisk ledare inom B2B e-handel specialiserat på distribution av utrustning och förnödenheter till företag och lokala myndigheter - Med tillgång till mer än 700 000 produkter i sortimentet har Manutan marknadens bredaste utbud från ledande tillverkare. Hos Manutan hittar kunderna allt de behöver för att utrusta sin arbetsplats. Våra kunder finns i de flesta branscher, med tyngdpunkten på större tillverkande företag. För mer information, besök www.manutan.com

Ikaros Cleantech är ett ledande varumärke av produkter och tjänster för spillsäkerhet, rengöring och smörjteknik. Genom vår kunskap hjälper vi våra kunder att minska sina kostnader samtidigt som vi skapar säkra arbetsplatser - skyddar människor, miljö och egendom. För mer information, besök www.ikaros.net

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 3 mars 2023 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!