Junior elkraftsingenjör till Wisegate!

Junior elkraftsingenjör till Wisegate!

Vill du inleda din karriär på ett av Göteborgs mest prestigelösa och individfokuserade konsultbolag? Är du en nyfiken och driven person redo att kliva ut i arbetslivet? Varmt välkommen in med din ansökan till WiseGate!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för WiseGates räkning dig som är nyexaminerad inom elkraft, redo att komma till en spännande och utvecklande arbetsplats!
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos WiseGate.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och WiseGates önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till sofie.jonsson@pn.se

Om WiseGate
WiseGate sätter stort värde på din förmåga att kunna interagera i ett team, där du på ett tydligt och strukturerat sätt aktivet bidrar till projektens goda resultat! WiseGates kontor är beläget på Andra Långgatan 48 i attraktiva lokaler med utsikt över Göta Älv. Här jobbar idag ett prestigelöst gäng som sammantaget har otroligt lång erfarenhet inom branschen, redo att vara dig stöttande i din personliga utveckling!

WiseGate riktar sig mot Energi, Industri och Infrastruktur med uppdrag inom elkraft, elsystem, I&C, rör, mekanik, process och projektledning, med mera!

Arbetsuppgifter
Du kommer att kliva ut på uppdrag tillsammans med erfarna ingenjörer och projektledare, där du allt eftersom du växer in i rollen kommer kunna axla arbetsuppgifterna alltmer individuellt.

Det är i prestigelös anda du kliver in i rollen som konsult hos WiseGate. I din roll är du antingen projekt- eller projekteringsledare stöttande. Då arbetssätten är flexibla och tvärfunktionella där du kan få syssla med allt ifrån konstruktion, projektuppföljning och planering till dokumentation, kontroll och beräkningar.
Vad som är unikt med WiseGate är hur de värdesätter dig som individ och din utveckling. Tillsammans med seniora kollegor väntar en utvecklande tid där du får testa på en bred och varierande roll.

Vi söker dig som
  • Har en avslutad högskoleingenjörsexamen, YH-examen eller motsvarande inom elkraft
  • Har en god förståelse för CAD-system, meriterande är erfarenhet inom Autodesk Inventor
  • Har höga ambitioner och ett gediget intresse för teknik
  • Ser goda möjligheter i att få inleda din karriär hos WiseGate. Tillsammans med närmsta chef vågar du sätta upp mål där du ansvarar för din egen utveckling. Rätt inställning kommer kunna ta dig dit du vågar drömma!
  • Har goda kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skrift.
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos WiseGate. Du är driven, har god social förmåga och drivs av engagerade kollegor då detta även är vad som väl beskriver hur du är som person.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Göteborg

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga CV och andra relevanta dokument, så som personligt brev och/eller betyg från studietiden.

Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på sofie.jonsson@pn.se
Mer info
Kontaktperson Sofie Jonsson
Email Mejla Sofie Jonsson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 8 apr 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!