Hoppa till innehåll
WEG Scandinavia logotyp

Projektingenjör inom högspänning till WEG Scandinavia!

Ansök nu
Vill du bli del av ett globalt företag med en familjär stämning? Har du erfarenhet inom exempelvis elkonstruktion och brinner för att skapa goda kundkontakter? Ta då chansen att bli teknisk projektingenjör hos WEG Scandinavia!

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för WEGs räkning en Teknisk projektingenjör med erfarenhet inom högspänning. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos WEG Scandinavia.

För den här tjänsten söker vi dig som har erfarenhet inom högspänning sedan tidigare, redo att komma in i en utvecklande och varierande roll!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och WEGs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till sofie.jonsson@pn.se

Arbetsuppgifter:
Som projektingenjör hos WEG kommer du att ansvara för en handfull prioriterade kunder. Du har hand om allt ifrån förfrågningar, till att hålla kontakt med fabriker och säljare, till att lämna offerter och att följa upp. Du kommer att arbeta självständigt på så vis att du äger dina processer, samtidigt som du ingår i ett team som gärna hjälper och stöttar varandra. Arbetet utförs främst från kontoret men några resor om år kan förekomma för att besöka dina kunder.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Upprätthålla och koordinera tekniska frågor mellan utesäljare och kunder
  • Hålla kontakten med kunder och fabriker
  • Vidareutveckla produkter, offertskrivning, prissättning och uppföljning
  • Arbete inom högspänning
Vi söker dig som:
  • Antingen har en ingenjörsutbildning inom elkraft, automation eller mekanik
  • Har erfarenhet från el-branschen och goda erfarenheter av att bygga kundrelationer.
  • Har erfarenhet av högspänning sedan tidigare
  • Obehindrade kunskaper av det svenska och engelska språket.
Vi kommer att lägga stor värdering vid dina personliga egenskaper då vi tror att det är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen. Vi ser därför att du är serviceinriktad och socialt utåtriktad då ditt arbete innefattar mycket kundkontakt. Vidare ser vi att du kan hantera flera olika arbetsuppgifter då du aldrig blir "färdig" med ditt arbete, samt att du kan se och skapa nya affärsmöjligheter. Kan du norska, danska, finska eller portugisiska är det meriterande men inget krav.

START: Omgående/enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Göteborg

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Sofie Jonsson
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

WEG är en global aktör som tillverkare samt leverantör av energieffektiva lösningar över hela världen. De har sitt huvudkontor i Jaraguá do Sul i Brasilien. Totalt är de ca 32 000 kollegor runt om i världen. Idag är företaget en global leverantör av elmotorer, växelmotorer, frekvensomriktare, mjukstartare, generatorer, hög- och lågspänningsställverk, turbiner samt transformatorer. WEG är representerade i mer än 110 länder och har idag dotterbolag i 25 länder samt tillverkningsanläggningar i Brasilien, Argentina, Mexiko, USA, Indien, Portugal, Tyskland, Österrike och Kina. WEG Scandinavia AB är beläget i Mölnlycke Företagspark strax utanför Göteborg där de utvecklar, marknadsför samt distribuerar sina produkter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare