Hoppa till innehåll
We are Skills Mälardalen AB logotyp

Servicetekniker till Ursviken Technology

Publiceringsdatum
14 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du intresserad av maskinteknik, är serviceminded och vill ha ett självständigt jobb? Välkommen till oss på Ursviken Technology - en världsledande tillverkare av avancerade kantpressar. Vi har drivit innovation i över 140 år och vår design och ingenjörskonst har blivit produktionsstandard inom de flesta segment i branschen.

Vi utökar vår serviceavdelning och söker ytterligare fler positiva och lösningsorienterad Servicetekniker till vårt gäng. Lämplig placering är Göteborg/Västkusten.

Som Servicetekniker hos Ursviken tillhör du affärsområdet Eftermarknad och du får ett intressant och omväxlande arbete. Våra servicetekniker arbetar tillsammans med support från fabriken med våra kunders maskiner på plats i deras lokaler. Vi är ett team som alltid stöttar och hjälper varandra och jobben planeras i samråd med vår servicechef.

Våra produkter utvecklas ständigt för att vara ledande inom branschen. Det innebär att vi satsar mycket på att utveckla din kunskap och du erbjuds internutbildningar och vi ser till att du alltid håller hög kunskapsnivå inom vårt produktområde.

Arbetsuppgifterna består av:
  • förebyggande underhåll och service
  • felsökning och reparation
  • nyinstallation och operatörsutbildning
  • inledande rådgivning gällande uppgraderingar och ombyggnationer av kundernas maskiner
Vi söker dig som har:
  • teknisk utbildning, framförallt inom CNC styrda system, el och hydraulik
  • bred teknisk erfarenhet
  • god datavana och har jobbat i Office-paketet
  • B-körkort och gillar att resa
  • goda kunskaper i svenska, engelska och gärna tyska
För att trivas hos oss och i tjänsten är du en lagspelare som gillar att ha kontakt med både kollegor och kunder. Du drivs av att ge bästa servicen i mötet med våra kunder när du jobbar med inplanerad service, löser ett tekniskt problem eller föreslår en förbättring för kunden. Att skapa långsiktiga relationer där du lär känna våra kunder tycker du är kul. Jobbet är självständigt och du är duktig på att planera och strukturera ditt arbete. Denna frihet ser du som en förmån och du tar stort ansvar på ditt jobb. Huvuddelen av arbetet förläggs i ditt närområde, men resor förekommer även i övriga Sverige och utomlands.

Vi är stolta över att få bidra till våra kunders framgång genom att genom en maskin från Ursviken Technology. Vi är stolta över att exportera svensk industrikompetens. Vi är ett gott gäng med stor arbetsglädje som trivs tillsammans. Välkommen att bli en av oss!

Välkommen med din ansökan! I denna rekrytering samarbetar vi med Skills Rekrytering. Sök tjänsten senast den 10 december via www.skillsrekrytering.se Frågor om tjänsten besvaras gärna av Annika
Frii på Skills Rekrytering, 070- 33 55 290.
We are Skills Mälardalen AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 dec. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ursviken Technology AB utvecklar, marknadsför och tillverkar högteknologiska CNC-styrda maskiner, kantpressar och saxar, för plåtbearbetning. Företaget ägs av finländska Sentica Partners.
Omsättningen uppgår till ca 200mkr varav ca 75% utgörs av export. Företaget är beläget i Ursviken utanför Skellefteå. www.ursviken.com
http://www.ursviken.com

Fler jobb från samma arbetsgivare

Västerås
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga