Hoppa till innehåll
Volvo Cars logotyp

Operatör Dagskift

Publiceringsdatum
23 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Allt vi gör börjar med människor.

Volvo Cars fabrik i Torslanda är en komplett fabrik med pressverk, karossfabrik, måleri och monteringsfabrik. Fabriken öppnade 1964 och här jobbar cirka 6500 personer med att bygga cirka 1250 bilar per dag.

Vårt mänskliga fokus är det som gör oss annorlunda från alla andra bilföretag, och det är det centrala i allt vi skapar. Om du vill vara med oss i vårt uppdrag att förenkla människors liv, erbjuder vi dig en chans att växa tillsammans med andra som vill göra skillnad. Vi söker dig som vill jobba som operatör i vår monteringsfabrik!

Vad erbjuder vi

På Volvo Car Torslanda (VCT) är du en del av ett dedikerat team i ett globalt nätverk som säkerställer att de bilar vi bygger tillgodoser kraven och överträffar förväntningarna från våra kunder. I vår monteringsfabrik i Torslanda (TC) arbetar vi med smarta, kvalitetssäkrade och standardiserade produktionslösningar - med fokus på människor och ständig förbättring.

Som operatör i monteringsfabriken på Volvo Cars får du vara en del av ett sammansvetsat team som dagligen arbetar för att uppnå högsta möjliga kvalitet. Hos oss finns stora möjligheter till utveckling, både inom rollen som operatör och till andra roller inom företaget. Vi värdesätter olikheter och mångfald i teamen, för att vi vet att mångfald bidrar till en bred expertis, kreativitet och utveckling.

Vi erbjuder även goda förmåner såsom friskvårdsbidrag, företagshälsovård, bonusprogram samt gym i anslutning till fabriken. Läs mer om hur det är att jobba på Volvo Cars här.

Vad kommer du att göra

Som operatör i monteringsfabriken bygger du bilar på löpande band. Monteringarna omfattar byggnation av olika komponenter på olika banavsnitt där samtligas erfarenheter och kunskap används på bästa sätt. Arbetet är varierande och man är medlem i ett lag som består av mellan 5 och 15 personer. Varje lag har ett övergripande ansvar för kvalitet, ekonomi, leveranser och teamutveckling.

Fabriken är indelad i två områden där arbetsuppgifter och ansvarsområden varierar. Det kan exempelvis vara att testa tätheten i våra olika påfyllningssystem eller montering av bakluckor och interiörer. I Monteringsfabriken monteras också dörrpaneler och andra dörrkomponenter och bilen programmeras och testas.

Arbetstider: I Monteringsfabriken arbetar du dag-, kväll- eller nattskift. Den här annonsen avser dagskift och på heltid, schemalagt mellan 06:30-15:18 måndag-fredag.

Du och dina färdigheter

Vi söker dig som har minst 2 års industrierfarenhet eller erfarenhet av annat fysiskt krävande arbete samt godkända betyg på gymnasienivå i Svenska a/1, Matematik a/1, Engelska a/5, Samhällskunskap a/1.

Som person trivs du med ett arbete i högt tempo i en fysiskt krävande arbetsmiljö och har inga fysiska hinder då vissa arbetsmoment kan vara tunga. För att lyckas i rollen är du en person som har en god kommunikation och värnar om ett glädjefullt och motiverande arbetsklimat. Du tror på att lagarbete är nyckeln till framgång och skapar långsiktiga relationer genom att visa förtroende, respekt och tillit till dina kollegor.

Vi ser att du har ett tekniskt intresse och tycker det är kul att arbeta med händerna. Du kan ta egna initiativ och blir motiverad av att utvecklas. Vi ser även att du är ansvarsfull och mån om att alltid ha rätt kvalitet på det du gör. Punktlighet och hög arbetsmoral är egenskaper som vi värdesätter hos dig då ditt arbete är förlagt på löpande band i en arbetsmiljö med hög puls. Det är högt meriterande om du tidigare har haft en ledande position, såsom lagledare.

Vår rekryteringsprocess

Du gör din ansökan via vårt rekryteringssystem, där ska du ladda upp följande dokument:
  • CV
  • Personligt brev
  • Gymnasiebetyg
Om något av dessa dokument inte finns med, eller inte har ett synligt namn, kommer vi inte kunna gå vidare med din ansökan.

Om du uppfyller ovanstående kvalifikationer samt har bifogat gymnasiebetyg och ett aktuellt CV, kan du komma att bli kontaktad för att genomföra en videointervju som nästa steg av rekryteringsprocessen. Videointervjun sker via rekryteringsverktyget Rec-Right för att vi ska kunna få möjlighet att lära känna dig lite bättre. Utöver detta innehåller även rekryteringsprocessen ett psykometritest för att vi ska kunna fokusera på din kompetens och potential samt ett fysiskt och praktiskt test.

Vänligen notera att som en obligatorisk del av rekryteringsprocessen kommer du att behöva genomgå en bakgrundskontroll samt genomföra ett drogtest.

Nyfiken på att veta mer

Sista ansökningsdatum är 18 februari 2024
Du är välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande. Vänligen notera att ansökningar som inkommer via mejl eller telefon inte kommer att behandlas.

Det krävs att du laddar upp CV, personligt brev och dina gymnasiebetyg för att vi skall kunna behandla din ansökan.

Var god notera att du behöver söka in till fler annonser om du är intresserad av flera skift.

Liknande Jobb

Volvo Cars logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 mars 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vilka är vi?

Allt vi gör börjar med människor. Vårt mål är att erbjuda en frihet i att förflytta sig, på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vi engagerar oss för att förenkla våra kunders liv genom att erbjuda bättre teknologilösningar som skyddar dem, deras nära och kära samt människorna i deras omgivning med de mest avancerade mobilitetsinnovationerna.

Volvo Cars fortsatta framgång är resultatet av en arbetsmiljö, genomsyrad av samarbete, mångfald och inkluderande. Volvo Cars medarbetare är engagerade och vill göra skillnad i världen. Vi är idag ett av de mest kända och respekterade bilmärkena, med över 40 000 anställda över hela världen. Vi tror på att ta fram det bästa i varandra och att använda människans sanna kraft. Följ med oss på vår exceptionella resa, när vi skapar morgondagens teknologi inom säkerhet, autonom körning och elektrifiering.