Hoppa till innehåll
Volvo Cars AB logotyp

Bilsadelmakare | Volvo Cars | Göteborg

Publiceringsdatum
29 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Uppfyll din passion för innovation och design! Vi söker en driven och kreativ Textilingenjör till vårt Concept Center hos Volvo Personvagnar. Bli en del av vårt team och ansvara för utvecklingen av inredningsprototyper för våra spännande bilprojekt. Ta chansen att skapa framtidens fordonsinteriörer och bli en viktig del av vårt framgångsrika team.

Arbetsuppgifter

Som prototyputvecklare för inredningskomponenter kommer du att ansvara för att utveckla och skapa prototyper för klädselkomponenter enligt de specificerade behoven. Du kommer att samarbeta med interna kunder för att definiera uppdragsförutsättningar och förväntat resultat, planera och genomföra nödvändiga aktiviteter för att möta kvalitet, kostnad och leveranstid. Du kommer också att vara involverad i konceptutveckling, CAD-modellering och kontinuerlig förbättring av effektivitet och kostnader. Projektledning och samarbete med tvärfunktionella team är också en del av dina arbetsuppgifter.

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som har en kandidatexamen inom textilteknik, industriell design, fordonsteknik eller liknande område. Du bör ha kunskaper i CAD-mjukvara för bilinredning och ha fördjupad kunskap om fordonstextilier, material och klädseltekniker. Förståelse för fordonsinteriörergonomi och säkerhetsföreskrifter är viktigt. Du bör ha stark uppmärksamhet på detaljer och estetisk känsla samt problemlösningsförmåga för att möta designutmaningar. Effektiv kommunikationsförmåga på engelska både i tal och skrift är också viktigt.

Vad vi erbjuder dig

En anställning som bemanningskonsult bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Som konsult får du självklart friskvårdsbidrag. I det här konsultuppdraget har du dessutom möjlighet att köpa gymkort till rabatterat pris på SATS som ligger vägg i vägg med Volvo Cars.

Såhär beskriver våra nuvarande konsulter jobbet på Volvo Cars:
  • Bra kollegor och sammanhållning
  • Varierande arbetsuppgifter
  • Man är aktiv hela tiden, det finns alltid något att göra
  • Gemenskap
  • Bra lagledare
  • Bra utvecklingsmöjligheter
  • Kreativt arbete
  • Bra balans med fritiden
Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och bifoga ditt senaste CV, giltig legitimation och gymnasiebetyg.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Information
Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till rekryteringsgruppen@lernia.se
Vänligen notera: Vi tar inte emot ansökningar vi e-post.
Vi får in många mail, vilket kan medföra att svarstiden blir något längre än vanligt

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Volvo Cars AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juni 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.