Hoppa till innehåll
Volvo Car Retail AB logotyp

Servicemarknadschef Skadeverkstad till Volvo Car Tuve, Göteborg

Som Servicemarknadschef Skadeverkstad leder du skadeverksamheten på anläggningen i Tuve som hanterar cirka 4 500 skador per år. Nu söker vi dig som vill leda och utveckla avdelningen med 9 direktrapporterande och 50 medarbetare som arbetar i två-skift. Du ansvarar för att upprätthålla lönsamhet, optimera flöden och bidra till förbättrad effektivitet.

Med ett engagerat och inspirerande ledarskap skapar du förutsättningar att nå uppsatta mål och resultat med kunden i centrum. Du driver kontinuerligt förbättringsarbete och utvecklar processer för att säkerställa kund- och medarbetarnöjdhet samt en lönsam och hållbar verksamhet. Du rapporterar till Platschefen för Sörred och arbetar strategiskt tillsammans med övriga i den lokala ledningsgruppen för att leverera på företagets affärsplan.

För att lyckas och vara framgångsrik i rollen behöver du ha en liknande bakgrund med minst 5 års erfarenhet från att vara ledare, gärna från fordonsbranschen eller från drift och underhåll i processindustri. Du är intresserad av att förstå vad som driver framtidens servicemarknadsaffär och hur den kan utvecklas. Som ledare är du involverande, öppen, prestigelös och kan motivera teamet och bygga en stark organisation.

Arbetet kräver goda kunskaper i svenska och engelska, och vi ser helst att du har en relevant högskoleutbildning. Du är handlingskraftig och nytänkande, har ett naturligt sätt att bygga förtroenden och drivs av att skapa värde tillsammans med andra.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 2 april via maquire.se, som Volvo Car Retail samarbetar med i denna rekrytering. Om du har frågor, kontakta gärna Daniel Ågren, 0735-19 40 50, daniel.agren@maquire.se.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 apr. 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Bilindustrin, våra produkter och vårt företag genomgår stora förändringar och det är en spännande utveckling att vara en del av. Volvo Cars ambition med att driva en helägd återförsäljare i Sverige är att ligga i framkant och utveckla det sätt som kunder köper, leasar, prenumererar på och servar sina bilar i Sverige. Detta som en del i att nå företagets ambition om att sälja 50 procent av sin globala volym online 2025.

Våra kunder är alltid på väg. Dygnet runt, året runt ser vi till att deras vardag fungerar. Vår ambition är att ligga i absolut framkant och skapa framtidens hållbara mobilitetslösningar och på så sätt göra vardagen enklare för människor, oavsett vem man är.

På våra anläggningar erbjuder vi försäljning, verkstadstjänster och service av bilar från Volvo samt service av Polestar. Vi har även ett stort utbud av begagnade bilar. På våra verkstäder hjälper vi kunderna med alltifrån reparationer, lack- och plåtskador, däckhotell, rekonditionering och tvätt. Volvo Car Retail är en del av Volvo Cars och är en sammanslagning av Bra Bil, Upplands Motor och Volvo Bil med 800 anställda på 13 anläggningar i Stockholm, Göteborg och Enköping. För mer info se volvocars.se/retail

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare