Hoppa till innehåll
Ansök nu

Projektledare
Göteborg

Vill du vara en del av Ventab Styrs framgångsresa? Vi växer och söker nu efter en projektledare inom fastighetsautomation.

Ventab Styr är en av de största och mest erfarna aktörerna inom fastighetsautomation i Västsverige. Vi erbjuder arbete i en utvecklande organisation där samarbete och delaktighet är två viktiga hörnstenar.  

Vad har Lars Fridén, projektledare, att säga om tjänsten och företaget?

"Det mest stimulerande med jobbet är variationen mellan utejobb, kontorsarbete och att kunna arbeta med systemlösningar, teknik och ekonomi i projekten. Det är roligt att jobba i ett företag där vi tillsammans med våra kunder siktar mot att åstadkomma resultat i byggnader i form av lägre energianvändning och jämnare inomhusklimat. Det här är en framtidsbransch, det vi gör blir bara mer och mer viktigt i takt med digitalisering av byggnader.

Vi bygger just nu om huset vi sitter i och där våra kollegor i samma koncern flyttar in. Det är företag inom styr, ventilation, rör, sprinkler, el och energi, alltså väldigt mycket kompetens i samma hus. På entréplan har vi gjort ett stort och väldigt fint gym med bra utrustning där vi kör morgon- och lunchpass, riktigt bra!

Det är väldigt kul att arbeta i ett företag med så många erfarna kollegor med lång branscherfarenhet. Stämningen i teamet är bra. Vi är ett gott gäng där alla bidrar."

Arbetsuppgifter
I rollen som projektledare ansvarar du för genomförandet av projekten, du är en nyckelperson som kommer leda, styra och driva projekten från uppstart till avslut. Du ansvarar för kalkylering, budget, tidsplan, kravställning samt dokumentation. Du kommer driva flera projekt parallellt tillsammans med dina kollegor. I rollen som projektledare kommer du att vara på plats hos kunderna genom projektets alla faser. Du ansvarar även för de ekonomiska aspekterna inom projekten, så som inköp, resurser samt vilka hjälpmedel som behövs. Som projektledare kommer du även utveckla och bearbeta nya såväl som befintliga kunder.

Din profil
För att lyckas i rollen som projektledare hos oss så ser vi att du har en teknisk eftergymnasial utbildning inom relevant område och/eller några års arbetslivserfarenhet inom automation. Vi ser även att du är kommunikativ, affärsmässig och har lätt att ta till dig ny teknik. Du stimuleras och trivs med att ha många aktiviteter i gång samtidigt. Du är trygg i dig själv och kan ta snabba beslut vid behov.

Vidare ser vi gärna att du har:

  • Erfarenhet av att driva projekt med kontaktytor internt och externt
  • Kunskap om projektstyrning
  • Svenska samt engelska i både tal och skrift
  • B-körkort
  • Kunskap inom VVS eller el är meriterande
Som person är du driven, förtroendeingivande, flexibel och ansvarstagande. I vår organisation bör du även vara prestigelös och en sann lagspelare, där kunden alltid är i stor fokus.

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Alexandra Hartzell, 0768-366563, och Cassandra Åkerblad, 0720-70 89 70, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om Ventab Styr
Ventab Styr är en av de största aktörerna inom fastighetsautomation i Västsverige med huvudkontor i Göteborg sedan 1991. Ventab Styr är en del av Currentum, en marknadsledande installationsgrupp bestående av Ventab i Göteborg, Installationsbolaget VS, Tingvallastadens Rör, Ibjerge Installation, Ventilationsprojekt, CH Vent, Ventmetoder, Reglera, Lundgrens El, Lås & Nycklar, KomfortAutomatik samt Gösta Schelin Partners AB. Gruppen samägs av entreprenörerna i bolagen och Axcel Management AB.

Currentum omsätter drygt 3,4 Miljarder Kronor och har närmare 1000 medarbetare inom VS, sprinkler, ventilation, fastighetsautomation, el, energi och säkerhetsanläggningar. Gruppen finns fysiskt representerad i Karlstad, Göteborg, Stockholm, Södertälje, Nyköping, Norrköping, Linköping, Katrineholm, Eskilstuna och Västerås. Tillsammans med Ventab i Göteborg vill vara våra kunders första och mest attraktiva alternativ för ventilation- och fastighetsautomationsentreprenader. Vår ambition är att alltid ligga i framkant med innovativa lösningar inom våra expertområden.

Läs mer på http://ventab.se/

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 juli 2023 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare