Hoppa till innehåll
Vattenfall logotyp

Projektledare till Vattenfall!

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet? Vi söker nu efter dig som vill gå in i rollen som projektledare och bredda din kompetens genom en varierande vardag där du får vara med och bidra till framtidens elnät. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Vattenfall. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Gänget i Göteborg arbetar tätt med varandra internt på projektledarsidan samt med närliggande regioner. Du kommer dagligen få omges av drivna och motiverade kollegor som arbetar som både projektledare, beredare och tekniker! I det dagliga ges du möjligheten att få nyttja din kommunikativa sida med det tekniska, rollen passar perfekt för dig som vill ta klivet in i en spännande bransch där du erbjuds variation likväl som utveckling!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Vattenfalls önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
I rollen som projektledare hos Vattenfall har du ett övergripande ansvar över planering, styrning och kontroll av projekt inom teknik där du ansvarar för att leda elkraftstekniker. Kundkontakt är dagligt förekommande eftersom att du ansvarar över kommunikationen med externa parter - såsom andra företag, myndigheter och andra berörda intressenter i projekten. Utöver detta har du ett kontinuerligt ansvar över att säkerställa att styrande dokument och lagkrav efterlevs, samt ansvar över att projektens mål säkerställs avseende tid och kostnader samt att de identifierade kvalitets- och miljökrav i projekten uppfylls.

Konkreta arbetsuppgifter:
 • Upprätta ekonomiska prognoser för varje projekt
 • Fortlöpande övervaka arbetet som utförs under projektets gång
 • Hantera pågående avbrott för att utföra arbetet
 • Samordna och fördela arbetsuppgifter till tekniker
 • Hålla en nära dialog med både interna och externa intressenter
 • Kontinuerlig uppföljning av både budgetprognoser och tidsplan
Vi söker dig som:
Vill ha ett utvecklande arbete där du leder, planerar och driver igenom olika projekt inom elnät på en arbetsplats där kunden är i fokus. Vidare ser vi att du har:
 • Erfarenhet av att leda projekt sedan tidigare
 • Ett tekniskt intresse
 • Någon form av utbildning, med fördel inom el, elkraft eller teknik
 • God datorvana
 • B-körkort
 • Goda kunskaper i det svenska och engelska språket (i både tal och skrift)
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Vattenfall. I den här rollen söker vi dig som kan arbeta strukturerat och flexibelt. Vi ser även att du har lätt för att ta initiativ och bra på att samarbeta med kollegor och kunder. Vidare är du en ansvarstagande ledare som agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och har ett stort engagemang för dina uppdrag.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade.

START: Hösten 2024

OMFATTNING: Heltid

STAD: Göteborg

URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#projektledare #vattenfall #entreprenad #energi #elkraft #el #teknik #planering #styrning #kundkontakt #kommunikation
Vattenfall logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 augusti 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!