Försäljningschef

Försäljningschef

Försäljningschef
Borås

Som en del av vår expansion söker vi på Västsvensk Byggskruv en operativ försäljningschef som ska säkerställa fortsatt tillväxt med nya och befintliga kunder nu när vår nuvarande kollega går över i en annan roll. Vi letar efter en lagspelare som trivs i en miljö där det händer mycket och som älskar att skapa och bibehålla kontakter. Är du ute efter ett spännande jobb där du får en viktig roll i en växande organisation kan detta vara något för dig.

Vi erbjuder
Som försäljningschef hos oss blir du en del av en arbetsplats där du får bidra med dina kunskaper från liknande roller samt möjlighet att växa och utvecklas. Företaget kännetecknas av en öppen och prestigelös kultur där det finns stor framåtanda, erfarenhet och högt i tak.   

Arbetsuppgifter
Som operativ försäljningschef hos oss kommer du säkerställa vår position på marknaden genom att ansvara för affärs- och försäljningsutvecklingen av VSB. Detta gör du dels genom att jobba strategiskt med kunder och marknader för att driva utvecklingen framåt, dels genom att coacha ditt säljteam. Du kommer leda ett dynamiskt team bestående av sex aktiva och motiverade säljare, som mestadels befinner sig ute hos våra kunder som är ÅF, grossister. Som försäljningschef kommer du ansvara för VSBs nyckelkunder där du utvecklar och bygger långsiktiga relationer.

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till vår VD. I rollen som försäljningschef ansvarar du för vår övergripande säljstrategi som även inkluderar budget, prognoser, marknads- och kundplaner.

Vad har Sylvia Kiellarson, VD, att säga om tjänsten och företaget? 

”VSB fortsätter sin tillväxtresa som en ledande aktör på skruvmarkanden. I rollen som försäljningschef kommer du att vara en mycket viktig pusselbit i det arbetet. Du kommer också att ingå i en organisation med hjälpsamma, ambitiösa och kunniga kollegor. Våra kärnvärden är kundfokus och kvalitet, där engagemang och hållbarhetsperspektivet genomsyrar allt vi gör. Välkommen med din ansökan till oss!”

Läs mer om vad Sylvia och hennes kollega har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/vastsvenskbyggskruv

Din profil
Som person är du en god kommunikatör med en genuin förmåga att engagera, motivera och vinna förtroende hos både medarbetare och kunder. Du är proaktiv, lösningsorienterad, prestigelös och ödmjuk. Vi söker dig som är affärsorienterad och strukturerad för att utveckla strategiska kunder. Som ledare är du mogen, trygg, stabil och tydlig med fokus på både individ och utveckling av verksamheten. Du kommer att arbeta mot mål såsom intäktsgenerering, lönsamhet och kundnöjdhet.

Vidare ser vi att du:  

  • Har tidigare erfarenhet av personalansvar, målstyrt ledarskap är meriterande
  • Har stort affärsmannaskap, strukturerat arbetssätt och är målinriktad
  • Drivs av att nå uppsatta mål och trivs med att coacha andra för att nå sina mål
  • Van vid att budgetera, sätta mål och analysera resultat
  • Förmåga att identifiera utmaningar och hitta lösningar för att genomföra dessa
  • Behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift
  • B-körkort

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Nicklas Jonsson, 031-70 45 190 och Robin Ring, 036-336 34 61.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Företaget
Västsvensk Byggskruv AB ingår idag i Vestum-koncernen, och är ett av de starka förvärven i Vestumfamiljen. VSB grundades 1984 och har sedan dess utvecklats och vuxit till att idag omsätta ca 200 msek och räknas som ett av landets ledande företag i branschen. Sedan starten har VSB levererat skruv och infästning av högsta kvalitét och med snabba leveranser. Genom att erbjuda personlig service och nära kontakt är vi ett fullskaligt stöd gentemot våra återförsäljare och vi har ambitionen att vara den leverantör som har den största kunskapen om fästelement.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 12 mars 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!