Hoppa till innehåll
Vardaga logotyp

Gruppchef/legitimerad sjuksköterska till Göteborg Patrull

Är du sjuksköterska och söker en ny karriärmöjlighet? Som gruppchef får du en ledarroll och coachar våra medarbetare att göra skillnad för de som bor hos oss. Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära.

Vi är i ständig utveckling och söker dig som vill växa med oss - tillsammans gör vi världen lite bättre, en människa i taget! Hos oss får du engagerade kollegor, duktiga chefer, utbildningar, karriärmöjligheter samt flera förmåner.

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
 • Ledarprogram via vår egen utbildningsorganisation Lära
 • Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
 • Coachande och stöttande chefer nära dig
 • Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
 • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
 • Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder
 • Kollektivavtal
I rollen som gruppchef leder och utvecklar du verksamhetens kvalitet inom Hälso- och sjukvård på ett pedagogiskt och affärsmässigt sätt tillsammans med enhetschef, verksamhetschef samt legitimerad personal. Tjänsten är delad så att du arbetar som sjuksköterska på 50% och utför administrativa uppgifter 50%. För oss är det viktigt med ett aktivt och nära ledarskap i verksamheten.

Det är också i verksamheten som du vårdar och utvecklar relationerna med medarbetare, boende och närstående. Du rapporterar till enhetschef och ingår i Göteborgs Patrulls ledningsgrupp.

Aktivt ledarskap
För att lyckas som chef och ledare hos oss krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i våra värderingar. Ett ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare. Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor. Det är självklart att du som gruppchef lever våra värderingar:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och har chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Om Göteborg Patrull
Göteborg Patrull bemannar med legitimerad personal på våra fyra verksamheter i Göteborg, Villa Ekeberg, Villa Hovås, Villa Höjden och Villa Kviberg. Där arbetar vi arbetsterapeuter, fysioterapeuter och i team med övriga medarbetare i respektive verksamhet.
  Din erfarenhet och kunskap

  Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av äldreomsorg. Tidigare ledarerfarenhet är ett plus men inte ett krav. Kanske är detta ditt första chefsuppdrag då du är intresserad av ledarskap och vill testa och utveckla din ledarförmåga.

  Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


  Vi vill att du är:
  • tydlig och skapar delaktighet
  • coachande och har förmågan att motivera och skapa engagemang hos våra medarbetare.
  • duktig på att ge och ta emot feedback
  • prestigelös och lättlärd
  • självständig och samarbetsvillig
  • affärsmässig genom att vilja och ha förmåga att styra och följa upp verksamheten utifrån kvalitetsmål och ekonomiska ramar
  Övrigt
  Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
  Tillträdesdatum: Efter överenskommelse
  Sista ansökningsdag: 2023-04-16
  Självklart har vi även kollektivavtal och försäkringar.

  Har du frågor? Kontakta gärna: annelie.stavas@vardaga.se. Observera att det inte går att ansöka via E-post. Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.
  Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, vision@ambea.se.

  Facklig kontakt: Vårdförbundet, Hampus Kalpakas, Mobilnummer: 076-6217703,
  Mail: vardforbundet@ambea.se

  Höjdpunkterna är baserade på svar från Vardagas 180 sjuksköterskor som listat sina bästa argument för att jobba hos oss. Läs mer om deras svar här.

  Ansökan
  Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

  På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
  Mer info
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  16 apr. 2023 (15 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  At Vardaga's just over 100 residential care facilities across Sweden, we offer elderly care where every day is as meaningful as the next. Every one of our nursing homes, short-term residential facilities, home care and day services offers a high level of expertise and a safe environment. We aim to be the quality leader in all that we do and our vision is to make the world a better place, one person at a time. Our employees ensure quality of life and safety for every care receiver. Vardaga is part of the Ambea group of companies. www.vardaga.se

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare