Hoppa till innehåll
ValueOne AB logotyp

Inköpare av direkt material

Ansök nu
ValueOne söker en erfaren inköpare av direkt material till ett konsultuppdrag på ett tillverkande företag i Göteborg. Uppdraget ska tillsättas snarast.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management - inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi kan erbjuda en mängd olika uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne ingår du i ett professionellt och driftigt team bestående av de främsta konsulterna inom inköp och logistik. Väljer du att gå med i vårt team erbjuds du:
 • marknadsmässig lön, som du själv kan påverka
 • tjänstepension
 • sjuk- och vårdförsäkring
 • friskvårdsbidrag
 • personlig coachning och karriärrådgivning
 • nätverksträffar med kompetenta kollegor och Supply Chain professionals genom återkommande event och föreläsningar
 • kompetensutveckling genom världsledande individanpassade utbildningar och kurser inom Supply Chain tack vare vårt partnerskap med CIPS (www.cips.org)
Om rollen
Som Inköpare av direkt material kommer du att vara ansvarig för att driva och utveckla strategiskt inköp av gjutna aluminiumartiklar, inklusive förhandling och avtalsskrivning. I rollen kommer du att ha ett nära samarbete med interna stakeholders på företaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Utveckla och optimera leverantörsbasen.
 • Identifiera och genomföra kostnadsminskningar.
 • Vara den första kontaktpunkten för leverantören.
 • Utföra marknadsbevakning och leverantörsutvärderingar.
Erfarenhet och kompetens
Rätt person för denna roll har en högskoleexamen inom ekonomi eller teknik (eller motsvarande). Vi vill att du har några års erfarenhet av kommersiellt eller tekniskt inköpsarbete och är väl insatt i avtalsförhandlingar och inköpsjuridik. Den person vi söker bör ha ett starkt affärsmannaskap kombinerat med hög integritet. Du kan prioritera och levererar i tid. Vidare har du en väl utvecklad kommunikationsförmåga och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i tal såväl som skrift.

Du är som person motiverad och lösningsorienterad och inte rädd att utmana status quo. Vidare har du förmågan att hantera parallella projekt, ta självständiga beslut och är fokuserad på att nå dina mål.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.
Mer info
Sista ansökningsdag
12 nov. 2023 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare