Hoppa till innehåll
Vägjobb i Sverige AB logotyp

Tillståndshandläggare TA/CAD-ritare till Vägjobb i Sverige

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan år 2005 har vi varit drivande i arbetet med att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.

Besök gärna www.vagjobb.se för mer information.

Arbetsuppgifter

I rollen som Tillståndshandläggare TA /CAD-ritare ansvarar du för upprättande av TA-ritningar, tillståndsansökningar hos respektive myndighet, upprättande av plocklistor. Du kommer även ha regelbunden kontakt med beställare och genomföra platsbesök för att säkerställa att kunden får rätt förutsättningar. Som Tillståndshandläggare behöver du ha ett gott ordningssinne, social kompetens och hög samarbetsförmåga. Här erbjuds du en roll med stor frihet under ansvar där det gemensamma målet är att säkerställa produktion av TA-ritningar enligt APV. I denna roll får du möjlighet att arbeta med kundkontakt, problemlösning i en dynamisk miljö.

Kvalifikationer

Vi söker en person som är strukturerad och har vana av att arbeta självständigt. Du har erfarenheter från arbete med trafikanordningar, bygg & anläggning, beläggningsarbeten, vägdrift eller liknande. Gärna som TA-ritare eller i annan roll som innebär kunskap om APV.

Du har även förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt och kan göra rätt prioriteringar i perioder av högt arbetstempo. Du arbetar proaktivt, är initiativrik och lösnings- och förbättringsorienterad. Du är kommunikativ och förtroendeingivande med god social förmåga.

Krav:
 • Gymnasieexamen och goda kunskaper i MS Office.
 • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
 • B-körkort.
Meriterande:
 • Tidigare arbete med liknande uppgifter
 • Utbildningar inom APV.
 • Tidigare arbetat inom Trafikanordnings-ritning med CAD.
 • Dokumenterad erfarenhet.
 • Utbildad Trafikingenjör.
Vägjobb i Sverige erbjuder dig
 • En bred roll med varierande arbetsuppgifter, där du får ta stort ansvar och kan utforma ditt arbete på egen hand
 • Väl utvecklade system med tydliga rutiner och processer som stöd i ditt arbete
 • Seniora kollegor och bollplank
 • Ett bolag med familjär stämning och med en bra sammanhållning.
 • Snabba beslutsvägar
 • Individuella utvecklingsmöjligheter
God arbetsmiljö med friskvård, företagssjukvård och friskvårdssatsningen Team Vägjobb Sport Club för ökad gemenskap, trivsel och laganda.

Om Vägjobb

Vägjobb har arbetat med att skapa trygga trafikmiljöer sedan 2005 och erbjuder lösningar för trafiksäkerhet och säkerhet på arbetsplatser. Sedan 2018 är vi en del av Svevik Industri AB, en koncern med 7 bolag och en omsättning på 700 Mkr.

Vägjobb har depåer i Stockholm, Göteborg och Örebro med uthyrning, utbildning, produktförsäljning och egen tillverkning av bland annat vägmärken. Vägjobb erbjuder även tjänster som TA-planer, etablering, TMA, trafikvakter och daglig tillsyn.

Vägjobb är i en expansiv fas och rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.

Information och ansökan

Låter det här som en intressant roll? Ansök då senast 28 April, eller tipsa någon du tror skulle passa ännu bättre för tjänsten!

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i den här rekryteringen.

Anställningsform: tillsvidareanställning ( vi tillämpar provanställning)

Anställningens omfattning: heltid

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: enligt överenskommelse

Ort: Göteborg

Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse

Kontakt: Regionchef anna.nylander@vagjobb.se

Depåchef morgan.lundh@vagjobb.se

Sista ansökningsdag: 2023-04-28
Mer info
Kontaktperson
Anna Nylander
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 apr. 2023 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information www.vagjobb.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare