Hoppa till innehåll
Tre logotyp

Account Manager till Tre B2B i Göteborg

Publiceringsdatum
08 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Just nu händer det många spännande saker hos oss på Tre, en av Sveriges största telekomoperatörer. Vi är i en expansiv fas och på Tre Företag fortsätter vi vår resa till nästa nivå, denna gång i Göteborg. Därför söker vi nu dig som är Säljare/Account Manager redo för nästa steg i karriären!

Som Account Manager på Tre...

...kommer du att ha en avgörande roll i uppdraget att stärka vår position på marknaden. Du ansvarar för att driva försäljning av produkter och tjänster inom B2B området till potentiella företagskunder med målet att effektivisera deras kommunikation. Du driver ditt arbete genom hela säljprocessen från prospektering till avslut. Som Account Manager har du eget ansvar för att bygga din affär med frihet att planera ditt arbete och arbeta självständigt, men du är inte ensam, i ryggen har du hela Tre. Fysiska besök hos både existerande och potentiella kunder är en viktig del av tjänsten, där du proaktivt arbetar med att identifiera nya affärsmöjligheter och driva försäljningsprocessen. Från prospektering till leverans och uppföljning.

Utöver detta ansvarar du också för att utveckla affärsrelationerna hos ett urval av våra kunder i syfte att skapa lönsam och långsiktig tillväxt hos dessa. Tillsammans med din chef bygger och genomför du din budgetplan. Teamet som du tillhör är ett starkt och dedikerat företagsteam som hjälps åt och jobbar mot samma mål. I den här rollen kommer du utgå från vårt kontor i Göteborg men vissa resor till kontoret i Malmö kommer förekomma då du rapporterar till Sales Manager region syd & väst.

Du kommer se fram emot att
  • Vara med och bygga ett lokalt säljteam med utgångspunkt från vårt regionala kontor i Göteborg.
  • Ha ett utvecklande, omväxlande och kvalificerat arbete inom försäljning i en spännande bransch där du representerar ett starkt varumärke
  • En engagerad chef som coachar och stöttar dig för att nå dina högt uppsatta mål
  • Tillhöra ett team att lära och inspireras av. Vi supportar varandra och ser till att teamet klarar sina mål medans vi har kul på vägen!
  • Ha en plats på en av Sveriges bästa arbetsplatser (jajamen, flera år i rad har vi vunnit topplacering i Great Place to Work)
Mer om dig

Här söker vi dig som brinner för försäljning! Du har ett gott sinne för affärer och tack vare din erfarenhet inom sälj, särskilt uppsökande försäljning i det större företagssegmentet (B2B), har du värdefull kunskap och ett stort kontaktnät. Har du erfarenhet från telekombranschen är det meriterande. I din roll ser du vikten av att vara självgående och är skicklig på att bygga relationer för att bygga förtroende.

Hos oss är det driv och vi söker dig som delar vårt fokus på mål. Du gillar när det händer mycket och är van att vara i en miljö där nätverkande är vardag. Vi tror därtill att du är en trygg person med förmåga att ta initiativ och ser värdet i att arbeta proaktivt, strategiskt och vara lösningsorienterad.

Ansökan

Ja, vad säger du? Visst låter det trevligt? Vi tar emot ansökningar via denna annons och flitiga som vi är, så jobbar vi löpande med vår rekryteringsprocess, tveka inte att visa ditt intresse så snart du har möjlighet. Vi vill antingen att du connectar med din Linkedin eller skickar ditt CV men personligt brev behövs inte.

Varmt välkommen till Tre!

#LI-PRIORITY
Tre logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga