Producent för grupp och konferens

Producent för grupp och konferens

Är du redo för en ny utmaning i rollen som producent för Grupp och Konferens?
Travel Service är ingen vanlig resebyrå. Tvärtom är vi en av Sveriges största affärsresebyråer som utifrån stor erfarenhet och passion skapar produktpaket som är anpassade för varje kund. Sedan vår resa startade 1991 har vårt huvudfokus att leverera service genom stort engagemang för våra kunder aldrig förändrats. Vårt spann av tjänster vi erbjuder är stort - men alla har de gemensamt att de underlättar en resa, ett evenemang eller upplevelse för vår kund. Varje kollega hos oss är nyckeln till att vi är bland de bästa i branschen och vi vågar utmana oss för att bli lite bättre varje dag.

Du erbjuds:
Travel Services vision är att vara marknadens bästa arbetsplats för anställda och att vi ska ha skoj tillsammans! Vi är övertygade om att glädje och trivsel tillsammans med en unik affärsstruktur är nyckeln till vår framgång. På vårt fina kontor mitt på avenyn är stämningen hög och vi gillar att umgås med varandra. Vi firar våra måluppfyllnader tillsammans och anordnar aktiviteter och resor även inom organisationen.

I teamet kommer du befinna dig tillsammans med erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin mångåriga erfarenhet från hela världen. Dina kollegors engagemang tillsammans med bolagets arbete med ledarskap- och teamutveckling säkerställer att du fortsätter utvecklas i din roll.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:
I rollen som producent på Travel Service ansvarar du för paketering och leverans av kundanpassade gruppresor, konferenser och event i varierad storlek. Genom lyhörda samtal med våra kunder skapar du en översikt för vad varje specifik kund behöver för en lyckad upplevelse. I din roll är det viktigt att du ser detaljerna i kundens önskemål och agerar konsultativt för att skapa möten och konferenser i världsklass.

Du kommer arbeta business-to-business och genom ditt engagemang och nyfikenhet drivs dina projekt framåt från planering till genomförande. Din grundläggande behovsanalys, säljinriktade kommunikation och leverans leder till att dina kunder ger 11 av 10 poäng till upplevelsen när du genomför din uppföljning. Du är kreatören för våra unika paket och dina arbetsuppgifter erbjuder en varierad vardag där ingen dag är den andra lik.

Vi söker en person som har följande egenskaper och kunskaper:
  • En relationsbyggare. Du skapar och upprätthåller stabila och långsiktiga relationer med människor på alla nivåer, både internt och externt. Du har en tydlig och säljande kommunikation såväl skriftligt som muntligt.
  • Detaljorienterad. Du gillar att befinna dig i en miljö där kommunikation med människor är ditt arbetsverktyg och varierande i sin natur. Du är lyhörd inför både små och stora kunders behov och önskemål och strävar alltid efter att överträffa dessa.
  • Initiativtagare och pålitlig. Du söker upp och agerar på möjligheter utan uppmaning från andra och slutför de uppdrag du tagit dig an på bästa sätt.
  • Nyskapande. En förmåga att se positivt på förändringar och trivs med nya innovationer.Tack vare din tidigare erfarenhet från resebranschen är du insatt i vikten av en genomarbetad behovsanalys för att nå den bästa lösningen för varje projekt. Vi ser att du med fördel har jobbat med paketering av affärsresor i tidigare roll där du varit spindeln i nätet för att få alla delar att falla på plats.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (19 dagar kvar)