Bussförare Heltid/Deltid/Behov till Göteborg

Bussförare Heltid/Deltid/Behov till Göteborg

Bussförare med kunden i fokus

Vi söker nu dig som vill arbeta som Bussförare i och kring Göteborg.

Hos Transdev Göteborg finns möjlighet till en trygg anställning från början och vi har max 10 timmars ramtid i alla raka tjänster.

Transdev Göteborg kör linjetrafik åt Västtrafik från fyra depåer: Grimbo, Kville, Mölndal och Partille. Vi är ca 1 000 anställda.

Det här erbjuder vi

Trygg anställning - På våra två största depåer, Grimbo och Kville, kan vi erbjuda provanställning sex månader med 100% tjänstgöringsgrad från dag 1. Behovsanställning är möjlig på alla fyra depåer.

Gedigen utbildning - Nytt körkort för buss? Aldrig kört linjetrafik tidigare? Erfaren förare som vill vidga dina vyer? Kom till oss - våra duktiga instruktörer ger dig allt du behöver för att du ska känna dig trygg från första dagen.

Möjlighet att påverka - Vi vill upprätta så bra scheman som möjligt för så många som möjligt, utifrån den trafik vi kör.

Utrymme att växa - Alla våra medarbetare utbildas i takt med ny teknik och branschens utveckling. Många medarbetare stannar länge hos oss och växer i sina roller, eller går vidare till nya utmaningar inom bolaget.

Balans i livet - Vi är måna om din hälsa, därför erbjuder vi ett årligt friskvårdsbidrag som hjälp till ett sunt liv, med balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder även våra medarbetare möjlighet att teckna en förmånlig sjukvårdsförsäkring

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter

Du ser till att alla ombord får en trygg och trevlig resa, i enlighet med rutiner, lagar och regler. Då du har yttersta ansvaret för alla i bussen bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ inom ramen för din befattning, även under stress. Du är den som håller trafikledning och resenärer informerade vid störningar och avvikelser. I arbetsuppgifterna ingår också att hålla bussen hel och ren genom att rapportera fordonsfel och skador.

Är det här du?
Du trivs med att vara företagets ansikte utåt och samarbeta med nya människor. Gillar att vara med där det händer och få vara en del av människors vardag. Du har god körförmåga, är punktlig och hjälper gärna till. Som person är du ansvarsfull och sätter alltid säkerheten främst. Andra beskriver dig som utåtriktad och lösningsorienterad och du tycker att det är roligt att utvecklas och bli bättre på ditt yrke.

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter
Du ser till att alla ombord får en trygg och trevlig resa, i enlighet med rutiner och trafik- och säkerhetsregler. Eftersom du har yttersta ansvaret för alla i bussen bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ inom ramen för din befattning, även under stress. Du är den som håller trafikledning och resenärer informerade vid trafikstörningar samt avvikelser. Bland arbetsuppgifterna ingår också att hjälpa till så att bussen är hel och ren samt rapportera fordonsfel och skador.

Kvalifikationer
  • Du känner en stolthet i att ge resenärerna en bra reseupplevelse - en trivsam, serviceinriktad och trygg resa där allt fungerar
  • Du har god körförmåga och tycker att det är viktigt att köra miljövänligt
  • Du är kommunikativ och behärskar svenska i tal och skrift
  • Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressade trafik- och kundsituationer
Grundkrav
  • D-körkort
  • Giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)
  • Förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen
Din kommande arbetsplats

Vi strävar efter att ha medarbetarkår med bred spridning i ålder, bakgrunder och en jämn könsfördelning. Mångfald berikar på samma sätt som ett leende. Vi tror på att behandla alla lika och ge alla samma möjligheter, oavsett var du kommer ifrån - eller vart du är på väg.

Placeringsort: På någon av depåerna i Göteborg, Mölndal eller Partille.

Din ansökan

Vi går igenom ansökningar löpande så vänta inte utan skicka in din ansökan snarast. Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Har du frågor om tjänsten så kontakta Mensur Karic, Enhetschef Utbildning Telefon: 031-333 43 47 Mail: mensur.karic@transdev.se (Obs! Vi tar inte emot ansökningar via mail)

Vi ser fram emot din ansökan!

Transdev Sverige har cirka 5 000 medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalat ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår ingår i den internationellt koncernen Transdev Group.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 mars 2023 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Transdev ger människor frihet att resa när de vill och hur de vill.

Vi ingår i koncernen Transdev Group, som driver persontrafik och skapar integrerade transportlösningar i 18 länder. Varje dag möjliggör våra 82 000 medarbetare mer än 11 miljoner effektiva, smidiga och miljövänliga resor världen över.

I Sverige är vi en av de största operatörerna inom persontrafik. Våra verksamheter inom buss, tåg, spårvagn och båt ger oss en unik bredd. Varje dag görs flera hundratusen resor med Transdev från Haparanda i norr till Skåne i söderVår globala expertis i kombination med åttio års erfarenhet av den svenska marknaden gör att vi är bra på att anpassa vår service efter de lokala behoven.