Hoppa till innehåll
Tranpenad logotyp

Vi söker flyttpersonal på heltid i Göteborg

Ansök nu
Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och har ett sinne för ordning och reda? Då är det här jobbet för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Vi söker nu personal till vår kund som arbetar med homestyling och inreda bostäder inför att de ska säljas. Som flyttpersonal hos vår kund är du en mycket viktig del av verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att flytta möbler från kundens lager till bostaden som ska inredas, men även att packa ihop och flytta tillbaka till lagret när bostaden är såld.

Arbetsuppgifter
  • Transportera möbler
Om dig som söker
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten och känner stolthet i att det inte bara går fort utan att det också blir rätt. Du utför ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang. Vi söker dig som har ett sinne för ordning och reda. Det är även viktigt att du är flexibel och trivs med att arbeta i högt tempo. För detta jobb krävs även att du har en god fysik och gillar att röra på dig.

Krav
  • Körkort B
  • Grundläggande kunskaper i svenska och engelska
Meriterande
  • Arbetat med flytt tidigare
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness, SATS och Fitness24Seven!

Övriga villkor

Arbetstider: Dagtid, måndag-fredag
Omfattning
: Heltid
Lön
: Enligt gällande kollektivavtal
Start
: Omgående

Om Tranpenad


Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 500 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Borås, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 okt. 2023 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion med cirka 2 000 anställda konsulter och sex regionkontor i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Trestad, Jönköping och Skåne.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenadkoncernen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare